Hamilton: “Mercedes’te Mutluyum ve Ayrılmaya Hazır Değilim”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, dünyanın en iyi markalarından birisi olan Mercedes’ten ayrılmaya henüz hazır olmadığını söyledi.

2013’te McLaren’den Mercedes’e geçerek şaşırtan ve bu sene şampiyonluk mücadelesi veren Hamilton’un 2015’ten sonra takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Geçen hafta sonu çıkan haberlerde Mercedes’in Hamilton’a mevcut anlaşmasını yenilemeyeceğini duyurduğu iddia edildi.

Mercedes’in Alman Nico Rosberg’i daha çok desteklediği iddiaları karşısında Hamilton “Her zaman % 100 adil yaklaşıldı. Kafamda asla kötü düşünceler olmadı. Mercedes dünyadaki en iyi ve en  tarihi markalardan birisi.”

“Gelecek sene için anlaşmam var. Burada çok mutluyum ve burası ailem gibi. Takım ve ben gelecek seneden sonra da birlikte olma konusunda olumlu hislere sahibim.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Mercedes’te Mutluyum ve Ayrılmaya Hazır Değilim”” için 8 yanıt

  1. hamilton un ayrılıp ayrılmayacağı daha belli deil görüşmeler iki tarafın da onayıyla sezon sonrasına ertelendi ben hamilton istemedikçe mercedesin ayrılöaya karar vereceğini düşünmüyorum şu da var ki redbull ve mercedes in reklama ihtiyacı yok bu takımlar sürücülerin eski ağırlığını kaybettiğinin farkındalar ferrari zaten eski kafa mclaren ise bir reklama bir ivmeye ihtiyaçı var onun dışında kimse şartlar %100 e yakın oluşmadan böyle büyük değişiklik yapmazlar mercedes schumiye 3 sene anlaşma teklif etti ama schumi 2 sene istedi yorulduğunu düşünüyodu ve hamilton gibi bir alternatif olunca oraya yöneldiler schumiyle anlaşmalarının nedeni marka değeriydi rosbergi hiçbir zaman schumiye ezdirmediler çünkü uzun süreli düşünüyorlardı rosbergin üstün yetenekli olmadığını onlarda biliyo ama alman ve ucuz böyle araçta rosberg bile şampiyon olur

  2. Çok değil birkaç hafta önce Vettel de Redbull için aynı şeyleri söylüyordu. Hamilton da Mersedesten ayrılıyorum derse şaşırmam.

  3. Yok abi artık, hangi haberi kim yalanladıysa oldu, Vettel inkar etti, Alonso inkar etti, Hamilton’un Mercedese gecısıde boyle oldu, Raikkonenin tekrar Kırımızıya donmesıde boyle gerçekleşti, bu haberde boyle olsunda kara cocukla, atesli bogayı aynı takımda tekrar seyredelim 😉 inşallah.

  4. Keşke bu demeçlerin zerre kadar anlamı olsaydı. Demeçler veriliyor ancak kapalı kapılar ardında ne olaylar dönüyor. Dedikodular bu demeçlerden daha doğru çıkıyor.

  5. Alonso.Diaz(Yavuz) #ForzaJules avatarı
    Alonso.Diaz(Yavuz) #ForzaJules

    Hamilton’ın Mercedes’ten sonra gideceği ilk takım bence McLaren olmayacak. Şartlar uygun olursa Ferrari’de yarışabilir.

  6. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Her zaman % 100 adil yaklaşıldı

    Düşünüyorum da şimdi Türk takımım olsa içinde de Türk pilot ve Rum pilot olsa tabi ki Türk pilotuma destek veririm.

    Orası Nico’nun evi ,senin evin McLaren ve McLaren’e dön 🙂

    1. vw-tdi-power avatarı

      Sen bayağı istiyorsun abi iki haberde de aynı yorum 🙂 İnşallah sevindirir sizi 🙂

      1. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        Aynen Biz Hamilton’a McLaren’de alıştık.Ona McLaren yakışır 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir