Bernie Ecclestone Volkicar’ı İnceledi

11 Ekim’de Türk yarış otomobili VOLKICAR ile Bakü’de düzenlenecek olan şampiyonlar şampiyonası sadece Türkiye ve Azerbaycan’da değil, dünya çapında büyük yankı uyandırıyor.

FORMULA 1’İN PATRONU BERNIE ECCLESTONE TÜRK YARIŞ OTOMOBİLİ VOLKICAR’I İNCELEDİ
VOLKICAR’ın şampiyonları ile dünya starlarının yarışacağı organizasyon öncesi bugün Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone Kristal Palace’a giderek Azerbaycan Otomobil Federasyonu başkanı Anar ALAKBAROV ile görüştü.

13 ÜLKEDEN 14 PİLOT VOLKICAR’IN EN HIZLISI OLMAK İÇİN YARIŞACAK
Volkan Işık’ın Türkiye’de ürettiği yarış otomobillerinden 16 tanesi Azerbaycan’a satılmıştı. Azerbaycan Otomobil Federasyonu tarafından bu hafta sonu düzenlenecek organizasyonda Türkiye adına Burak Çukurova yarışacak. Belçika’dan Patrick Snijers, Portekiz’den Miguel Jorge Ribeiro De Campos, İtalya’dan Luca Betti, Almanya’dan Harry Muller, Lübnan’dan Abdo Feghali, Fransa’dan Anthoine Hubert gibi tanınmış sporcuların yanı sıra Bulgaristan, Moldova, Azerbaycan, Türkmenistan ve Hırvatistan’dan toplam 14 pilot VOLKICAR’lar ile mücadele edecek. Ülkemizi 2011 V1 Challenge Şampiyonu Burak Çukurova’nın temsil edeceği organizasyonda, Azerbaycan’ı temsil edecek pilotlardan birisi de Türkiye Karting Şampiyonası’nı da takip eden 17 yaşındaki Gulhussein Abdullayev…

VOLKICAR ÜLKEMİZİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR
Gittiği ülkelerden aldığı olumlu geri dönüşler ile de uluslar arası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen VOLKICAR, 6 ülkede boy gösterirken 105 üretim adedine erişti. Böylelikle VOLKICAR sadece Türkiye’de değil, dünyada da motorsporlarının sevilmesine fayda sağlar duruma geldi.

Ajansspor


Yorumlar

“Bernie Ecclestone Volkicar’ı İnceledi” için 5 yanıt

  1. Helal olsun. En büyük hayalim kendi yarış otomobilimi yapmak. Hayabusa veya ZX-14R motoruyla F1 aracına benzer bir şey hayal ediyorum. GP3-GP2 kadar gitsin yeter. Red Bull’un X2014 tasarımı gibi olacak, çamurluklu ve kapalı kokpitli. Turbo mümkün. Turbo ile hayabusanın 500+ beygire çıkabildiğini biliyoruz. ZX-14R daha da iyisini yapar.

    1. Sağlam bir araç-gereç yelpazesi ve garajın olduktan sonra imkansız değil, süreci uzun tutup acele edilmezse harikalar bile yaratılabilir.

  2. Toro Rosso#Dualarımız Seninle Jules# avatarı
    Toro Rosso#Dualarımız Seninle Jules#

    Begendın mı bernıe…???

  3. Türk yarış otomobili Volkicar.

    Bıktım lan sizden.

    1. Yani bu projeleri yönetenlerden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir