Mallya: “Tempomuz Mercedes Anlaşmasının Doğruluğunu Gösteriyor”

yazar:

kategori:

Force India patronu Vijay Mallya, VJM02′nin ilk iki yarıştaki performansının Mercedes-Benz ile anlaşma yapmalarının doğruluğunu ortaya koyduğunu söyledi.

MErcedes motorları, vites kutuları ve hidrolikleri kadar gelecek için KERS’i de kapsayan anlaşma ile McLaren’in adamı Simon Roberts, Force India içinde çalışmalarını sürdüyor.

Hem Giancarlo Fisichella hem de Adrian Sutil’in düzenli olarak bu sezon şimdiye kadar orta grup temposunda olması ile Mallya, yapılan anlaşmanın şimdiden memnun edici sonuçlar verdiğini belirtti.

Mallya: “Geçen sene takım için daha çok öğrenme senesiydi ve bu alınan derslerin temelinde kışın bazı değişiklikler yaptım. Çok dayanıklı Mercedes aktarma organlarına geçmekten memnunum ve pilotlar, mekanik denge ve tutunmanın çok iyi olduğunu söylediler”

“Kimse bizi puan alanının dışında sayamaz, bu yüzden iyi bir karar verdiğimiz görünüyor. İkinci olarak idarede değişiklikler yaptık”

“Takım şu anda birbirine daha bağlı ve aynı yönde hareket ediyor, bu tamamen olumlu bir şey. Bu yüzden evet, bu seneki gelişmelerimiz kararımızın doğru olduğu hissini veriyor.”

Mallya ayrıca puan hedefinin artık gerçekçi olduğunu ekledi.

Mallya: ”Sezon başlamadan önce kışın test eksikliğimiz nedeniyle ilk dört yarışın takım adına uzatılmış bir test seansı gibi olduğunu söylemiştik”

“Bununla birlikte Avustrlaya’ya gittiğimizde ve Adrian ile Giancarlo’nun grupla birlikte kalabilbildiğini görünce, hatta puana çok yakın, beklentilerimizi yükseltmeye zorlandık. Hâlâ yapılacak işlerimiz olduğunu biliyoruz ama takımın hızı, dayanıklılığı ve performansından çok cesaret alabileceğimizi düşünüyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir