“Red Bull’un En İyisi Henüz Gelmedi”

yazar:

kategori:

Red Bull Takım Patronu Christian Horner, dünkü sıralamalarda 1-3 sonucu almalarına rağmen takımının henüz en iyi seviyeye ulaşmadığını söyledi.

Horner “Kış testleri boyunca ve şu ana kadarki testlerde gördüklerimize bakarak iyi bir araca sahip olduğumuzu biliyoruz ve henüz araç yeni kurallara göre optimize edilmedi. Daha da fazlasının geleceğini biliyoruz.”

“Adrian daha önce yeni kurallar geldiğinde yaratıcı olduğunu göstermişti. Fantastik bir araç yaptı ve fantastik bir takımımız var. Araçla son anlarda piste çıkmak riskti ancak bu bizim için hesaplanmış ancak iyi çalışan bir riskti.”

“Çift katmanlı difüzörler konusunda belirsizlik olmasaydı nerede olduğumuzu tahmin edebilirdiniz. O difüzörleri araçlardan alın ve o zaman biz çok güçlü görüneceğiz. Aracın her tarafını optimize edememize rağmen aracımız çok hızlı görünüyor.” dedi.

Ancak Horner bugünkü yarışa ilk 2 çizgiden başlayacak olmalarına rağmen yarışta Brawn GP’leri yenme konusunda temkinli.

Horner “Şu anda Brawn GP en hızlı araç. Ancak buna rağmen Sebastian’ın Q2 derecesi etkileyiciydi ve Mark’ın da öyle. Onlara çok yakın olduğumuzu gördük ancak onların difüzörden avantajları var.”

“Renault’un difüzör ile ne kadar hız kazandığını gördünüz bu yüzden kesinlikle performans kazanılıyor. Adrian ve takımı bizim kendi çözümümüz üzerinde çalışıyor ancak bu araca entegre edilebilmeli.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir