"Mclaren'daki Krize Hamilton Neden Oldu"

yazar:

kategori:

Daha önce Fernando Alonso ile çalışan ve 1980’lerde Minardi ile yarışan GP2 takım patronu Campos, geçtiğimiz günlerde Fernando Alonso’nun Renault’taki takım arkadaşı Nelson Piquet’e dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Emerson Fittipaldi’nin aksine açıklamalarda bulundu.

Campos "Nelsinho babasının varisi ve onun iftiharı olarak görünüyor. Ancak o aynı zamanda yeni takım arkadaşının kim olduğunu bilen mütevaziliğe de sahip gibi görünüyor. Onun, Mclaren’deki Lewis Hamilton gibi kriz çıkaracağını düşünmüyorum." dedi Radioestadio del Motor programına yaptığı açıklamada.

Campos, Lewis Hamilton’ın Monaco GP’de takımın Fernando Alonso’dan yana stratejiyi desteklediğini söylemesinin ardından takım içinde gerilimin tırmandığını söyledi.

Campos "Eğer aracındaki numara 2 ise bunun neden olduğunu bilmen gerekir. Hamilton, Ron Dennis’in yönetemeyeceği bir krizi ortaya çıkardı. Ancak bu Flavio Briatore’de olmayacak." dedi.


Yorumlar

  1. Hızlı olmak suçsa evet bu krizin nedeni Hamilton

  2. Eğer bir insan çıkıp "Biz Kimi'ye karşı değil Fernando'ya karşı yarışıyoduk." diyorsa bu onun krizi yönetemediğini değil açıkça bir kişinin tarafını tuttuğunu gösterir.Fernando Alonso bu sene Renault da süper bir iş çıkarıcak tıpkı geçen seneler gibi.Bu sırada Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen ni hayatından bezdirdiği için kargaşa içinde olan bir Mc Laren görücez. O zaman problemin Lewis Hamilton olduğu milletin gözüne sokulmuş olucak.

  3. elinde alonso gibi bir pilot varsa hiçbirşeyi kontrol altında tutamazsın…reno daki şenliği hep beraber izleyecez bu sene……..tabi nelson fos çıkmazsa…

  4. Aynen öle,ama o yere bakan yürek yakan,ikiyüzlü olduu için !!!! ….

  5. Takımda ikinci birinci pilot uygulaması olur ama sen bunu en başından kontrol altında tutmalısın. Tutamazsan sonucu belli.

  6. "Eğer aracındaki numara 2 ise bunun neden olduğunu bilmen gerekir. Hamilton, Ron Dennis'in yönetemeyeceği bir krizi ortaya çıkardı" Aynen katiliyorum. Ron Dennis zamaninda Lewis`in kulagini cekmeliydi, cekmedi, sonuc? Lewis`tan kufur yedi.. Markalar sampiyonlugunu kaybetti, Iki pilotuda pilotlar sampiyonlugu kaybetti..

  7. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    öyle kim lewisin aracına otursa aynı şeyi yapardı. bakın alonsoya aynı puanı aldı 😀 ki sato da aynı şeyi yapabilirdi ve aynı puanı alabilirdi. bu durumda ise alonsonun 2 dünya şampiyonluğu olduğunu varsayarsak aslında satoda 2 dünya şampiyonluğu kazanabilecek kapasiteye sahip… böyle devam eder…

  8. adam bu sene tc ile yarıştı zaten hayatında adamın gp2 de veya diğer serilerde ne yaptığına bakarsan tahminde bulunabilirsin…

  9. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    ya lewıs cok tempra olmuss umarım bu sene olaganustu bı araca sahıp olamazda o havası bı soner o koltuga gcen sezon satoda otursa lewıs kadar basarılı olurdu bu sene tc sız napcak bakalım ukala cocuk

  10. Takımlarda bu 1. ve 2. pilot uygulaması olduğu sürece, bu kavgalar hep devam edecektir. pilotlar kendilerince, takımlar da kendilerince haklı.. bu hep böyle devam edecek.

  11. daha önce fernando ile çalışmış birinden, daha farklı bir yorum beklenemezdi herhalde :-)))

  12. herkes kendi yoluna gitti artık yeni başlangıçlar yapılacak olan oldu..herkes kendince ders çıkarmıştır…o öyle yaptı bu böyle yaptı diye artık deşmenin bir faydası kalmamıştır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir