Fisichella'dan Force India Koltuğuna 10 m Avro

yazar:

kategori:

İspanya’da bugün çıkan haberler, İtalyan pilot Fisichella’nın 2008’de Force India’da yarışmak için 10 milyon Avroluk sponsor desteği bulduğu yönünde.

Marca gazetesinin haberine göre önümüzdeki ay 35 yaşına girecek olan İtalyan pilot takımın sahibi Vijay Mallya’yı etkilemek için sponsor desteğine güveniyor.

Marca ayrıca Fisichella için Force India’da en büyük rakibin yine sponsor desteği ile ön plana çıkan İspanyol Roldan Rodriguez olduğunu belirtti.

Fisichella’nın Formula 1’deki ilk tam sezonu şuanki Force India’nın temelini oluşturan Jordan ile 1997’ydi. Daha sonra yine Jordan’a dönen Fisichella 2003’te ilk galibiyetini kazanmıştı.


Yorumlar

  1. massathebest senin tuttuğun adama kimse saygı duymuyor ferraride raikkonen tarafından ezilmeye mahkum birisi o massa bence sen massa yı tutacağına fisicoyu tut en azından saygı görüyor.

  2. 2003 Jordan'ı ile yarış kazanmış ya o yeter.

  3. apocaliptica avatarı

    daha hala F1 i birşeyler kanıtlama mekanı olarak gören arkadaşlara imreniyorum. adam F1 de 10 senesini geçirmiş, geldiği yıl Ferrari ile testlere çıkmış, tam istediği gibi 3 yarışda birinci olmuş ve şimdi de başka bir koltukda yarışmak istiyor. bunca şeyden sonra bişeyler kanıtlamaya gerek var mı ? adam neden hala yarışmak istiyor apaçık ortada: mesleği bu. o bir yarışçı…

  4. massathebest avatarı

    fisi'nin f1'de bir adı vardı bu yıla kadar. bu yıl olmadı işte fazla zorlamanın anlamı yok. para akıtarak force india gibi bir takımda zorla yarışarak neyin sahibi olacaksın? kime neyi kanıtlayacaksın. insanlar hala saygı duyuyorken tadında bırak fisi. sonra force india bile kabul etmedi diyip adının lekelenmesi ihtimali de var. ağırlığını muhafaza et ki, seni iyi bir pilottu diye hatırlasın insanlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir