Hamilton, Çin’deki Performasından Memnun Değil

yazar:

kategori:

Dünya şampiyonu Lewis Hamilton, zor bir yarışın ardından Çin GP’deki performansından memnun kalmadığını kabul etti.

McLaren pilotu, zorlu şartlarda bir seri hatanın ardından yarışı 6. olarak tamamlamışt.

Daha sonra Hamilton, agresif yaklaşımı için takımını övmüştü ama İngiliz pilot, performansının vasatın aldında olduğunu söyledi.

Hamilton: “Çok çetin bir yarıştı. Görüş, özellikle yarışın başında gerçekten korkunçtu. Bir şey görmesi güçtü ama işleri biraz daha iyi hale geldi”

“Bir kaç spin atmam yazık oldu. Yağmurda sürmeyi çok severim ama Pazar günü kesinlikle yapabildiğim kadar iyi sürüş gerçekleştiremedim”

“Daha sonra insanlar iyi bir performans gösterdiğim için beni kutladı ama genel olarak yarışımdan pek tatmin olmadım”

Lewis Hamilton, hatasız bir yarış olsaydı podyum için bile mücadelede olabileceğini belirtti.

Hamilton: ”Daha iyisini yapmak istedim. Her iki aracın da puan alması takım adına iyi ama daha iyi yapmam gerektiğini hissettim. İlk turlarda spin atmadan önce 5.liğe kadar yükselmiştim ve yarışın nasıl sonuçlandığını göz önüne alırsak bir podyum için öndeki mücadeleye daha yakın olabileceimi kedinlikle hissediyorum”

McLaren pilotu, yeni üretilen parçaların etkisi ile Bahreyn GP haftasonund takımının ilerlemeye devam edeceğinde umutlu.

Hamilton: “Bahreyn’de yeni bir kaç parçamız olmalı, bu yüzden gelişimimize devam edeceğimizi umuyorum. İleri doğru gittiğimiz sürece işler daha değerli ve tatkin edici olur”

“Şangay’da sıralamaların son seansına kalabildiğim için çok mutlu olacağımı asla düşünmezdim ama öyle olduk ve bu, takımın büyük gelişim çabasının bir sonucu oldu. Bunun daha fazlasını dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir