Rosberg, Gelecekte Daha İyi Bir Araç İstiyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Williams’ta yükseldiğini ve gelecek için daha iyi bir araç istediğini söyledi.

Alman pilot, 2007’de iyi bir performans gösterdi ve adı McLaren’in ikinci koltuğu için geçen adaylar arasında yer aldı.

Williams takımı ise genç pilotu satmak istemedi ve anlaşma süresini de uzattı.

Rosberg: "Asya yarışlarında, gelecekte neye ihtiyacım olduğuna dair (onlara) çok uzun bir e-posta yazdım."

Alman pilot ayrıca, takımdan gridin önüne doğru ilerlemeleri konusunda daha fazla gelişim istediğini de ifade etti.

Rosberg: "Onlarla kalmak istiyorum, bana daha iyi bir araç ayarladıkları sürece"

"2007, kocaman bir adımdı. Birlikte geliştik ve işlemlerin gelecek adımın merkezi bir rol oynamak gerçekten büyük bir motivasyon"


Yorumlar

  1. Tavla turnuvası degil tabiki, Fakat araclar tasarlanırken olusturulan temel sanırım bu sans konusunda belirleyici oluyor, sadece Ferrariden bahsetmiyorum, 2006 da oldukca iyi olan Honda bu sene surundu, keza Toyota'da oyle. Demek istediğimi anlatabildim umarım..

  2. Şans ve şanssızlıkla F1'i açıklayabilmekte farklı bişey tabi, sanırsınız tavla turnuvası izliyoruz. 2005te Ferrari kurallara uyum sağlayamamıştır, Bridgestone Michelin kadar performans gösterememiştir bu yüzden başarısız olmuştur bunun şansla ne alakası var lütfen yani…

  3. 2005 den once Firtinalar estiren Ferrari araci 2005 yilinda nasil cuvalladi? Bu kadar bilgiye tecrubeye sahip bir takim nasil olurda cuvallar? Demek ki bazen sans birseyleri degistirebiliyor, Yanlis anlasilmasin, Bmw ve Williams takimlarinin bende iyi olmasini zirveyi zorlamasini isterim, ama dedigim gibi bu yilki performanslari bana biraz sans gibi geldi, bende umuyorum ki sans degildir..

  4. Üzülerek söyleyebilirimki tarihi çok parlak olmasına rağmen Williamsın kısa vadede tekrar başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Rosbergte daha iyi bir araç sundukları sürece beraberim demiş ileride geçiş için açık kapı bırakıyor yani. Bunun dışında VISOR arkadaşımızdan şansla performans nasıl yakalanıyor biraz açarsa memnun oluruz, yüzlerce teknik adamın aylarını vererek ürettikleri araçlar için şans eseri demek onlara ve emeklerine haksızlık olmuyormu? Bu kadar takım bunca adamı niye besliyor madem şans eseri başarı elde edilebiliyorsa? Emeğe saygı lütfen!…

  5. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    aptal rosberg ayağına gelen fırsatı tepti daha iyi araç istiyosan daha ne durursunki o takımda anlamış değilim .

  6. İleride de McLaren'a ya da büyük bir takıma geçme fırsatı olacağını düşünüyorum.

  7. bu cocuga yazık olur ilerde bu takımdan ayrılmassa cunki kesinlikle yetenekli bi plot ve williamsta paranın olmadıgını gecen sene testlerde gorduk adamlar her teste katılamadı finansal problemler yüzünden. zaten webber demisti takımda problemler var diye. ferraride massanın yerinde gormek istiyorum ben rosbergi.

  8. Firsati varken napip yapip Mclaren`e gecmeliydi Nico, bida boyle bir firsati cok zor bulur, Williams`i severim ancak kafaya oynayacak kadar yi butceleri oldugunu sanmiyorum, Ayrica Nico`nun araci gelistirmede cok buyuk bir katkisinin oldugunuda sanmiyorum, Bence Bmw ve Williams araclarinin gecen sezon ki performanslari biraz sansla yakalanmis performansardi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir