Kovalainen Mclaren'in İyi Olacağından Emin

yazar:

kategori:

Woking kökenli takım önümüzdeki sezon en deneyimsiz pilot dizilimine sahip olan takımlardan birisi olacak. Hem Kovalainen, hem de Hamilton’ın yalnızca 1 senelik geçmişi var Formula 1’de.

Ancak Kovalainen bunun problem olmayacağını düşünüyor çünkü Pedro De la Rosa gibi deneyimli test pilotunun kendilerine yardımcı olacağını söylüyor.

Autosport’a konuşan Kovalainen "Renault’ta yaptığım binlerce km sayesinde aracı test etme deneyimim var ve takımın gelişimine fayda sağlayabilirim. Eğer az olan deneyimimiz yüzünden Lewis ve ben takılırsak Pedro bize yardımcı olacaktır."

"O, F1’deki en iyi test pilotlarından birisi ve gerçekten hızlı. Şimdi amacımız Melbourne’e gittiğimizde en iyi sonucu alabilmek için gerekli olan herşeyi yapabilmek olmalı. Bu kış için büyük olan hedefimiz." dedi.

Kovalainen yeni takımında çalışmalara başladı ve mühnedis ve yeni simulatöre alışmaya çalışıyor. Takım gelecek sene ondan başarı bekliyor olsada Kovalainen öncelikli amacımının kış testleri olduğunu söyledi.

Kovalainen "Mclaren Formula 1’deki en iyi takım ve yarış kazanamazsa mutlu olamaz. Ben de bunun için çalışacağım kesinlikle. Hedefimiz bu."

"Ancak şuan için amacım takımı daha iyi tanımak ve ilişkileri güçlendirmek. Böylece daha güçlü sonuçlar için mücadele edebilecek bir konuma gelebilirim. Şu anda buna odaklandım."

"Şuanda yarışları ya da şampiyonayı düşünmüyorum. Bu enerjiyi boşa harcamak olur." dedi.


Yorumlar

  1. denetim filan yok artık. olaylar bitti kapandı..zamanında bizim takım hata yapmış aslında,yasal işlem başlatmamış. bizim teknolojilerimizi kullanıp adam oldu bu takımlar.malum takımdan bilgilerin sızması kendi hatalarıydı.

  2. VISOR mesajı aldı yav sen kafanı takma böyle şeylere :)) Yeni araçlar çıkıp bir test dahi yapmadan gelecek sezonu görebiliyorsan 1 ile 49 arasında 6 tane rakam söylede yolumuzu bulalım :))

  3. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    takımın kadar konuş ouick nick :)mc laren mercedesi tartışmaya gerek yok dimi!!f1 de en başarılı takımlardan biri we f1 de kullanılan teknolojinin bi çoğunun altında mc laren ve mercedesin imzası vardır.bmw nin borusu bu sene ötmez sınırlı bi takım bmw hani ne ilkleri war f1 de ????? hazırancılar sizi :))

  4. VISOR bi yanlışın olmasın, denetim altında olacağı için değilde her sene geçen seneki gibi şanslı olmayacakları için umutsuzsun diyelim istersen :))

  5. Pedro gercekten tecrubeli, yardimi olacaktir ama bundan sonraki 2-3 yil icin ben Mclaren`den umudu kesmis bulunmaktayim. Zira surekli denetim altinda olacaklar ve yeterli gelisimi saglayamayacaklardir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir