Todt, Alonso’yu Görmezden Geldiği İddialarını Kabul Etmedi

yazar:

kategori:

FIA Başkanı Jean Todt, Rusya GP öncesinde pilotlarla bir araya geldiği sırada Fernando Alonso’yu es geçmesi nedeniyle ortaya çıkan iddialar karşısında derinden üzüldüğünü söyledi.

Dün akşam internet sitelerine düşen bir görüntüde Jules Bianchi için bir arada olan sürücülerin yanına gelen Todt’un ilk sıradaki Alonso’nun elini sıkmadan diğer sürücülere geçtiği görülüyor.

Bu görüntü üzerine Todt’un Alonso ile aralarında bir gerginlik olduğu gibi bir çok söylenti ortaya çıktı.

Görüntüleri yorumlayan Todt “Orada sıraya girmelerinden çok kısa süre önce Alonso’yu kucaklamıştım. Bu yüzden bir daha elini sıkmamın bir manası yoktu.”

“Alonso’ya hiç bir zaman bu kadar yakın olmamıştım. Birlikte hastanedeki arkadaşımızı düşünüyoruz.”

“Hayatı için mücadele eden bir kişi varken insanların bu tür şeyler söyleyebilmeleri çok üzücü.”

“Yarıştan önce gridde yürüdüm ve bir çok sürücü ile selamlaştım.” dedi.


Yorumlar

“Todt, Alonso’yu Görmezden Geldiği İddialarını Kabul Etmedi” için 38 yanıt

  1. ”dam sapına kadar doğruları yazmış..ne var bu kadar rahatsız olacak, yazdıklarında hiçbir problem yok…olanları anlatmış bütün açıklığıyla, hemen gocunmayın canım yaw. siz de biliyorsunuz bunları zaten..yalan mı”

    sapına dibine burayı kahve ye çevirdiniz illa sizin dilden yazmak gerekiyor ..

    5 yılda ferrari ne verdi Alonsoya araç olarak bir bak istersen..birşeyler istemek adına..

    singapur ve almanya doğru evet ama

    bunları yazan adamın tuttuğu takım a bak F 1 E KARA BİR SAYFA OLARAK GEÇTİ…

    ÇALINTI SETUPLARLA KOCA BİR YIL

    önce kendine bak sonra eleştir.

    bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bu da sapına kadar doğru sizin uslupla.

    kapak niteliğinde..

  2. Vallahi Mosley’i özledik.

  3. “Alonso’ya hiç bir zaman bu kadar yakın olmamıştım. Nasıl olabilir ki Todt 2005-2006 sezonunu iyi bilir 🙂

  4. ağlattınız alonsocuğu yaw…4 yıldır beğenemediğiniz vettel pistte ağlattı, o beğenemediğiniz vettel şimdi sözleşmede ağlattı, yetmedi todt tokalaşmada ağlattı…hay ben böyle işin yahu…fezanın en über pilotuna yapılacak şeyler mi bunlar tanrı aşkına ağalar…ha soruyorum size…dimağım almayor yahu 😛

  5. Aşağıda yeterince yazılmış zaten. Kameraların çektiği bir yerde artık tiyatro oynuyorsun. Tost hiçbirinin elini isteyerek sıkmıyor, Alonso’nunkini de sıkıversin. Gerçekten dediği gibi bir an öyle düşünmüş de olabilir. Öyleyse hata yapmış.

    Yok gerçekten aralarında bir sorun varsa bunun kaynağı zaten bellidir ki o zaman denecek söz yine yok.

    1. Sorun varsa denecek söz şu istifa etmelisin Todt.Sonuçta orda duruyorsa insanlar ona güvendiği için duruyor.Şimdi böyle yaparak bende Alonso düşmanı algısı yarattı.Ben bu adama daha fazla güvenemem.

      1. amanın, ne yapmalı ki şimdi todt senin güvenini yitirirse çok yazık olur yahu 🙂 f1 falan yalan olur ha.

  6. ”Todt dediğimiz şahıs f1 in kendini takımına adamakta ilk 5 te sayılacak pilotlardan olan The Schumacher ile çalışmış biri.

    Bırakalım elini sıkmakta iğreneceği kişiyi kendisi tayin etsin.
    yıllarca emek harcadığı takımı bu duruma düşürenlerden olup kendini bu işten sıyırma gayretini muazzam sergileyen birinden iğrensin.
    son yarışa lider girip bir pilotun arkasından 40 tur yarışı izleyen birinden iğrensin. (Schumacher- Vilnöv / Sezon ihracı)
    Hile ile aldığı yarışı cv sinde bulundurandan iğrensin.
    Takım arkadaşından telsiz i,le yol isteyip sonra yarışı kazandığında sevi,nç. gösterileri yapandan iğrensin. lobi faaliyetlerine harcadığı enerjiyi pistte harcasa bulunduğu durumdan fazlasına sahip olacağını dahi bilemeyecek tiynette olan birinden iğrensin.
    f1 in en büyük imkanları (adamların gizli/gözükmeyen sponsorları bile var) kendisine sunulmuş birinin, aynı imkanlar kendisine sunulduğunda bu işten 5 şampiyonluk ile başarının cılkını çarmış bir adamın % 10 unu elde edememiş birinden iğrensin.”

    BU NASIL BİR USLUP VE TERBİYESİZLİKTİR BİRİSİ AÇIKLAYABİLİRMİ SİTE ADMİNLERİNE SESLENİYORUM…

    bir pilotu sevmeyebilirsin saygı duyarız ama bu uslupla nefret kusman tamamıyla yanlış yanlış diyorum senin seviyen kelimelerden yazmadım dikkat et..daha da kelime düzeyimiz aşağılara inebilirdi

    adminlerin bunu dikkate aldığını umuyorum..

    kimim kimden nasıl davranıp hal hareket edeceğine sen mi karar veriyorsun sen arşiv detaylarını a. fasikül cilt sıra no vs topla buraya yaz bakalım
    kim daha iğrenesi senin ifadenle..

    koca bir yılı çalıntı setuplarla domine den bir takım şerefli oluyorda Alonsumu kötü oldu..

    önce mazine bak ondan sonra yaz arşivlerini karıştır daha niceleri çıkar

    iğne ve çuvaldıza dikkat et yalnız..

    1. adam sapına kadar doğruları yazmış..ne var bu kadar rahatsız olacak, yazdıklarında hiçbir problem yok…olanları anlatmış bütün açıklığıyla, hemen gocunmayın canım yaw. siz de biliyorsunuz bunları zaten..yalan mı?

  7. Todt alonsoyla kisa sure once gorustugunu idda ediyorsada FIA baskani olan bir adam butun pilotlar siraya dizilmis medyanin onunde onu kesinlikle es gecmemeliydi. Kisa sure once gorustuyse todt alonsonun omuzuna vururdu vucut dili cok onemlidir.bana gore yalan soyluyor todt ancak alonsoyuda dinlemek lazim …

  8. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    sanki kendi çok başarılı bir fia başkanlığı dönemi yürütmüş gibi ferraride “ferrariden kaynaklı” iyi sonuçlar elde edemeyen başarılı bir sürücüyü beğenmiyor bide. bize mosleyi özleten bir başkanlık yaptın esas senin elini sıkmamalı kimse.

  9. M.Günaydın #‎ForzaJules‬ avatarı
    M.Günaydın #‎ForzaJules‬

    Yapılan çok alçakça ve adice bir hareket bence. Alonso konuşucam diyordu bakalım neler anlatıcak sabırsızlıkla bekliyorum.

  10. İstersen adama daha önceden French Kiss yap, orada sana uzatılmış bir eli formaliteden de olsa geri cevriemezsin Todt efendi.

    1. Bir yanlışlık olmuş. 🙂

      Formaliteden de olsa o eli sikmalisin diyecektim

  11. elini sıkmayınca eline ne geçecek ki. Todta yakışmayan bir hareket

  12. her ne olursa olsun, milyonların izlediği bir organizasyonda bayramlaşma töreni gibi herkesin elini sıkıyorsan hemen ayrılmış olsan bile gösteriş ya da nezaket adına yine elini sıkması lazımdı.

  13. Takeshi (spä2000) avatarı
    Takeshi (spä2000)

    Todt dediğimiz şahıs f1 in kendini takımına adamakta ilk 5 te sayılacak pilotlardan olan The Schumacher ile çalışmış biri.

    Bırakalım elini sıkmakta iğreneceği kişiyi kendisi tayin etsin.
    yıllarca emek harcadığı takımı bu duruma düşürenlerden olup kendini bu işten sıyırma gayretini muazzam sergileyen birinden iğrensin.
    son yarışa lider girip bir pilotun arkasından 40 tur yarışı izleyen birinden iğrensin. (Schumacher- Vilnöv / Sezon ihracı)
    Hile ile aldığı yarışı cv sinde bulundurandan iğrensin.
    Takım arkadaşından telsiz i,le yol isteyip sonra yarışı kazandığında sevi,nç. gösterileri yapandan iğrensin. lobi faaliyetlerine harcadığı enerjiyi pistte harcasa bulunduğu durumdan fazlasına sahip olacağını dahi bilemeyecek tiynette olan birinden iğrensin.
    f1 in en büyük imkanları (adamların gizli/gözükmeyen sponsorları bile var) kendisine sunulmuş birinin, aynı imkanlar kendisine sunulduğunda bu işten 5 şampiyonluk ile başarının cılkını çarmış bir adamın % 10 unu elde edememiş birinden iğrensin.

    ——————————-
    Sonsuza kadar pilotum Mika Hakkinen.
    ama McLaren, pilot efsanesinde Senna ile ulaşılmayacak bir durumda.
    Yani transfer edeceğimiz ya da oluşturacağımız herhanig bir pilotun McLaren de McLaren i,n gelmiş geçmiş en iyi pilotu olma gibi bir hedefi Ayrton Senna dan dolayı maaalesef yok.

    Bu durum yansıması Ferrari de Schumacher. (Gizli olarak Gilles. Saygılarımızla. Adanmışlığa sonuna kadar saygı. Takım gözetmeksizin)

    diaz geldiğinde hedefi Schumacher di. İllegal araçla yendiği pilotun takımında onun mirası üzerinde onun izlerini silecekti……..eli dahi sıkılmayacak şekilde o takıma veda ediyor.

    1. boşuna yoruldun kimse seni ciddiye almıyor ki

      1. hahaha 😀 +1

    2. bu kadar kin iyi değildir can. olaki mclarene falan gelirse kanser olursun mazallah. inme falan iner dikkat et kandine. sonra seni ne ron kurtarabilir nede pilotun olan mika . yada mclarenin pilot efsanesi ölmüş senna bile. nede olsa sen bize lazımsın. yani hergün stres, hergün stres bir yere kadar. bazen insana eğlencede lazım dimi ama 😀

      1. Let me ride (spä2000) avatarı
        Let me ride (spä2000)

        Nebi selam dostum,
        Kaç gündür attığım onca eğlenceli yorumlarımı maalesef görmemişsin.
        Rumuzum üstünü tıkla. okuduğunda kardeşin için daha az kaygı duyacaksın.

        Saygılar.

    3. E madem öyle, Todt kendi seçimini yapacaksa bizde yapalım,

      Sen ne kadar iğrenç bir taraftarsın ki, Ferrari’den casus ve mühendisler yolu ile HIRSIZLIK yapan bir takımın adını kullanarak yorum yapıyorsun ? okadar dürüst bir taraftar isen neden hiç bir demecinde bu SPOR AHLAKİ takımından bahsetmıyorsun ?

      Resmi olarak HIRSIZ TAKIMININ 2007-2008 Puanlarının silinmesi ve 100 milyon dolar ceza alması ile sonuclanan davaya karşılık resmiyette hiçbir şekilkde ne ceza nede uyarı almayan Fernando ALONSO’ya bunları dıyebilecek kadar sende iğrençsin !

  14. Bu olayi farkeden Vergne’ vücut diline dikkat!

  15. Onur Gentas avatarı

    Video’yu izlemesek inanacağız. Sen istersen daha önce 1 saat boyunca sarıl eğer orada insanlar sıraya girdilerse hepsinin elini sıkmak zorundasın. Alonso elini uzatıyor ve arkasından bakakalıyor Todt’un. Gerçekten büyük terbiyesizlik.

  16. o neyapsa yaranamaz kimicilere. daha öncede söylemiştim.birde niye alonso fanları her kimi haberine atlıyor derler. atlayanlat ortada.

    habere gelirsek todt un alonsoyu sevmediği bilinen bir gerçek. onur aybars ında dediği gibi değil sarılmak biraz argo olacak ama …..e parmak oynasanız orada o pilotun elini sıkacaksın.ki alonso elini uzatmış .bunuda görmemiş olamaz.

  17. Nelson Piquet der ki: “I don’t want to make friends with anybody. I don’t give a shit for fame. I just want to win.”

    Bu kafada ol canımı ye Alonso. Ama değilsin işte..

  18. Terbiyesiz herif

  19. Kin güden birinin bu sporun başında durup yönetici olması rezilliktir.Derhal görevini bıraktığını açıklamalıdır.Pilot sana ne söylerse söylesin yarış içinde kalır.Bunun hesabını vermelidir.

  20. Muammer UYAR avatarı

    Yalnız Alonso nun Todt un arkasından bakışı(gözlükler var vücut dili diyelim) hiç te Todt un bahsettiği gibi gözükmüyor

  21. bu resim herşeyi açıklıyor.admin şu resmi onaylamısın

    http://i.minus.com/iqXphlHIG4lVy.gif

  22. Politikacilar,yoneticiler,sirket ve kurum baskanlari gibi insanlarin kin tutma,kisisel polemige girme,çabuk sinirlenme gibi davranislarda bulunma luksu yoktur,eger bunlar varsa o gorevde bulunmamalari gerekir,Todt iyi bir yonetici olabilir ama basit bir insan oldugunu boylece gostermistir…

  23. Değil kucaklamak üstüne yanaklarından makas dahi alsan orada Alonso’nun elini havada bırakmayacaktın. Medyanın o tüm sürücülerin elini sıktığın anı çekeceğini bilmeliydin. Alonso toparlamaya çalışmış ama durum belli oluyor.

    http://i.minus.com/iqXphlHIG4lVy.gif

    1. jules bianchi fan club avatarı
      jules bianchi fan club

      Görünüşe bakılırsa yapılan şey çok ayıp.

    2. Alanso. elini uzatıyor ama Todt es geçiyor. Yaptığı gerçekten ayıp.

    3. Büyük Rezillik

  24. Kibir kokan ve çocukça bir hareket. Yakışmadı.

  25. Yalan söylediğine eminim.Bu adamın Alonso ile kişisel sorunları olduğu açık.Güya olaydan sıyrılmanın yolunu arıyor.Bence ordaki görevinde daha fazla durmasın.Çünkü bu olay insanlarda Alonso düşmanı algısı yaratır ki bende yarattı bile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir