Wolff: “Mercedes Hamilton’a Yeni Anlaşma Teklif Edecek”

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, gelecek sene sonunda anlaşması bitecek olan Lewis Hamilton’la anlaşmayı uzatmak istediklerini söyledi.

Son günlerde çıkan iddialar Mercedes’in Hamilton’a mevcut anlaşmadan sonra devam etmek istemediğini bildirdiği yönündeydi. Ancak bu iddialar Hamilton ve Mercedes tarafından yalanlandı.

Wolff “Bu çocuklar başarının parçası. Birbirlerini çok iyi tanıyorlar ve saygı gösteriyorlar. Bu mücadeleye başkasını sokarsak takımın performansı için bozucu olabilir. Bu yüzden önceliğimiz Lewis ve Nico ile 2015 sonrasında da devam etmek.”

“Lewis ile şimdilik şampiyonaya odaklanmaya ve onu rahat bırakmaya karar verdik. Ona Nico ile aynı şansı vermek istiyoruz. Bu yüzden onu Abu Dhabi’ye kadar ticari ve resmi konulara sokmamaya karar verdik.”

“Ben ona adanmış durumdayım ve o ana kadar kimseyle hiç bir şey görüşmeyeceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Wolff: “Mercedes Hamilton’a Yeni Anlaşma Teklif Edecek”” için 7 yanıt

  1. onlarda biliyorlar bal olacak çiçeği rosalina tam bir sıradan kabiliyetli orta sıra pilotu..

    saf hız ve beceri anlamında hami ile boy gösteremeyecek kadar pasifize..

  2. Mercedes için Lewis yerine gelecek her pilot geri adım olur aynı şekilde Lewis içinde başka bir
    takıma gitmek büyük macera olur.İmza için Lewis’in şampiyonluk savaşının sonucunu ve takımın
    bu sürede takındığı tavri görmek istemesi gayet akıllıca.Sahip olunan pilot kadrosu gayet ideal.
    Tıpkı marka gibi disiplinli ve çalışkan bir alman pilot ve saf hız olarak belkide grid’in en iyisi Hamilton…

  3. hamilton biraz duygusal ve değişik bir pilot rosberg’e göre.nico daha sakin,zeki pek duygusal değil,yalnız şöyle bir durum varki hamilton pistte yenilmez bir pilot ve saf hız olarak nico’dan çok çok üstün ve tabiki mercedes bunun farkında yani lewis ‘i tutmak istemeleri gayet normal aksi aptalca olur zaten.

  4. “Ona Nico ile aynı şansı vermek istiyoruz.”

    Yani diyor ki: Önceliğimiz Alaman TOSberg ama baktık ki bu Hamilton ortalığın anasını ağlatıyor; karaoğlana da bir şans verelim dedik. Ulan Toto musun poto musun nesin, seni üçkağıtçı seni.

    1. Toto’yu zerre sevmem ama burdaki kastı sözleşme bence. Nico ile sözleşme uzattılar ve aynı şans demek istediği bu olsa gerek. cümlenin geri kalanından çıkan sonuç bunu gösteriyor.

  5. Hamilton ve Rosberg gerçekten birbirlerini zorluyorlar. Bu mücadele içinde yarımşar saniye bulsalar, olası rekabetçi sezonda inanılmaz avantaj elde ederler. Artık kendilerini aşmaya ve gelişmeye başladılar. İki senede Hamilton’un ne kadar geliştiğini gördük, adam istikrar kazandı. Rosberg zaten bizi şaşırttı ve şaşırtmaya devam ediyor. Performansı ben dahil herkesin beklediğinden daha iyi.

  6. Kazanırken herşey güllük gülistanlıktır. Şu Rosberg şansa bir şampiyon olursa o zaman görürüz anlaşma uzatmayı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir