Bianchi’nin Babası Konuştu: Durum Ümitsiz

yazar:

kategori: ,

“Durum ümitsiz. Her zaman telefon çaldığında bunun hastaneden Jules’ün öldüğünün haberi olabileceğini biliyoruz. Ancak ilk 24 saatin hayati olduğunu söylediler. Sonra bu ilk 72 saat oldu ve Jules ile birlikte hala savaşıyoruz.”

“Hayatının en önemli sıralama turunda başarılı olacak. Pes etmeyecek, bundan eminim. Bunu görebiliyorum, buna inanıyorum. Onunla konuşuyorum ve beni duyabildiğini biliyorum. Doktorları onun yaşamasının bir mucize olduğunu söylüyorlar, böylesi ciddi bir kazadan kimse sağ çıkamamış. Ancak Jules bırakmayacak. Antrenörü Andrea ‘bunu yapabilecek tek bir insan varsa o da Jules’dür’ diyor.”

Bianchi’nin babası Philippe Bianchi İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport’a konuştu.

“Çok zor. Bir haftada bu ailenin hayatı mahvoldu. Burada ne yapıyoruz? Evden bu kadar uzakta bir yerde bir kabus yaşıyoruz. Ancak Jules biraz daha iyi olduğunda onu Tokyo’ya transfer edebiliriz. Ancak neler olacağını kim bilebilir ki? Bu olacaksa, kesin bir şey yok, beklemek zorundayız. Buradaki insanlar dost canlısı, ancak kimse İngilizce bilmiyor.”

Philippe Bianchi referans olarak Michael Schumacher’in kazasını gösteriyor. “Yaralandığında çok üzüldüm ve neden kimsenin onun hakkında daha fazla bilgi aktarmadığını merak ediyordum. Ancak şimdi aynı pozisyondayım ve bunu anlıyorum. Herkes bana Jules’ün nasıl olduğunu soruyor ve cevap veremiyorum. Durumu çok ciddi, ancak stabil. Bir gün biraz daha iyiye gidiyor, diğer günler kötüye gidiyor. Doktorlar hiçbir şey söylemiyor. Kazadan aldığı hasar çok kötü ve bunun nereye gideceğini bilmiyoruz.”

“Schumacher’in bile komadan çıkması aylar almıştı. Jean Todt Michael’in bir gün normal bir hayat süreceğini umduğunu söylemişti. Umarım aynısını Jules hakkında da söyleyebiliriz.”

Bianchi ailesi Sochi’de diğer F1 pilotlarının desteğinden dolayı çok duygulanmış. Pilotlar halka şeklinde dizilip kollarını birbirlerinin omzuna atmıştı ve Bianchi’ye destek vermişlerdi.

Bz5DTy9IYAA1x9D

“Bunun gibi bir şeyi daha önce hiç görmedim. Bizi çok duygulandırdı. Onların her birine teşekkür ediyorum. Bir kısmı ile iletişim halindeyim, Alonso, Vergne ve Massa destek mesajları gönderdiler. Hamilton bana çok güzel bir e-posta gönderdi ve yapabileceği herhangi bir şey olduğunda orada olacağını söyledi. MotoGP’den Rossi ve Marquez de aynısını yaptı.”

“Bu kadar sevgiyle ve bu enerjiyle Jules, Marussia ve Ferrari bunu hissedebilir.”

Babası kazanın amatör videosunu izlemediğini söyledi. “Bu beni çıldırtır, şu an pozitif enerjiye ihtiyacım var.”


Yorumlar

“Bianchi’nin Babası Konuştu: Durum Ümitsiz” için 22 yanıt

  1. Kazayı amatör bir kamera çok iyi çekmiş kaza çok ağır hemen orda ölmemesi Allahın takdiri öyle hızlı çarpıyorki 500 kg lık F1 aracı yaklaşık 10 tona yakın vinci hoplatıyor vinçdeki diğer kaza yapan F1 aracını taşıyan çelik halatı kopuyor kaldırdığı araç yere düşüyor F1 tarihinin en ağır kazası diyebiliriz çarptığında hızı 200 km civarındaymış artık bianchi yaşasa dahi yatalak kalır tabi Allah bilir bizimki tahmin…

  2. Toro Rosso#Dualarımız Seninle Jules# avatarı
    Toro Rosso#Dualarımız Seninle Jules#

    Bugün de güzel bir haber alamıyorum…

    Senin iyileşmeni bekleyen birçok sevenin var…

    Dualarım(ız) senınle…

  3. sağlıklı ve sıhhatıne kavuştuğu haberlerini bekliyoruz..

    kalbimiz ve dualarımız seninle

    diren bianchi

  4. Kötü neresinden bakarsan bak kötü işte.

  5. vw-tdi-power avatarı

    Umarım en kısa zamanda düzelirsin Jules, her gün içimde bir burukluk taşıyorum senin durumundan dolayı. İnanıyorum ben sana, gençsin ve başaracaksın..

  6. Pilotların resminde biri eksik. Yada ben göremiyorum.

    1. Alonso’yu kast ediyorsanız o Vergne’nin yanında
      http://www.trf1.net/wp-content/uploads/drivers-p.jpg

    2. Raikkonen yok sanırım. Fotoda görünmemiş de olabilir.

      Bir de Bianchi yok…

    3. Kobayashi ile Sutil’in arasında biri var ama görünmüyor.

  7. Murat Aksoy avatarı

    Senna öldüğünde orta 2’ye gidiyordum. O gün okuldan kaçmıştım. Sabah 10-11 gibi bahar güneşi olan bir gündü. Bir arkadaşım yanıma geldi ve kaza yapan Yarışçı ölmüş dedi. Benim formula 1 ile ilgilendiğimi dahi bilmiyorsun, dahası kimden bahsettiğini de.. tv de beya gazetede görmüştü sadece ve gayri ihtiyari bunu söylemişti.

    Oysa ki ben kimden bahsettiğini çok iyi biliyordum. O anda yanımdaki duvara öyle bir tekme attım ki hala hatırladıkça parmaklarım acıyor. Aslında acıyan parmaklarım değildi. .

    Belediye geçen 20 yılda E5 karayolunun hemen yanındaki bu duvarın etrafında defalarca çalışma yaptı hatta şehir baştan sona değişti ama o E5’in kenarındaki duvar hala duruyor ve ben hemen hemen her gün önünden geçiyorum ve o günkü acıyı sanki o anmış gibi tekrar tekrar yaşıyorum.

    Eğer Jules ölürse (umarım hayata tutunur henüz çok çok genç) Ayrton Senna’dan beri ilk kez bir formula 1 kazası…..

  8. Onur Gentas avatarı

    Kalbimiz Jules ile. Bende her gün siteye girerken kötü bir haber gelmesin diye dua ediyorum. Umarım sonunda bununda üstesinden gelecek bu genç adam.

  9. daha yaşayacak çok şeyin var çocuk, ne yapıyorsun?

    1. Mercedes’i takdir ettim, destek verirken gülümsemişler. Yine aramızda olacaksın, yarışacağız demişler..

  10. 2 Ekmek 1 Camel avatarı
    2 Ekmek 1 Camel

    Abi daha çok genç ya, umarım hayata döner.

  11. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    çok zor bir durum bir baba için 🙁

  12. Okurken bile insan bir garip oluyor. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

  13. Söylecek söz bulamıyorum 🙁

  14. Gerçekten gözlerim doldu. Biliyorum, dünyada hergün binlerce genç çeşitli nedenlerle hayatını kaybediyor. Bir takım saçma sapan şeyler üst üste geliyor, sonuçta böyle acı durumlar olabiliyor. Bu durumla böyle savaşması da bir yandan insanı mutlu ediyor, bir yandan üzüyor. İnşallah mucize olur. İnsallah birkaç sene sonra sapa sağlam görürüz.

  15. MSC’ye göre çok daha genç. İnşallah bu gençlik Bianchi’ye olumlu yönde yansır.

  16. murat ergin avatarı

    okurken insanın gözleri doluyor , inşallah her şey iyi yönde gelişir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir