Mercedes Pilotlarının Aynı Şekilde Devam Etmelerini İstiyor

yazar:

kategori:

Mercedes’in takım patronu Toto Wolff, sürücüleri Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’in son yarışlardaki yaklaşımlarını sürdürmelerini istiyor.

Wolff “92 puan farkla Daniel’in tüm yarışları kazanması ve Lewis’in 8 puan daha kazanmaması gerekiyor.”

“Bu yüzden yine de kötümser olmak istiyorum. Buna rağmen yaklaşımımızı değiştirmeyeceğiz çünkü onların saygılı bir şekilde yarışmalarını istiyoruz.”

“Rusya’da bunu gördük. Viraj Nico’nundu ancak kirli çizgide freni kaçırdı. Lewis çok soğuk kanlıydı ve bu iyi bir şeydi.”

“Bu yüzden yaklaşım değişmeyecek. Pist üstünde yaşanan bir şeylerle yarışın bitmesini istemeyiz.” dedi.


Yorumlar

“Mercedes Pilotlarının Aynı Şekilde Devam Etmelerini İstiyor” için 6 yanıt

  1. Abu dhabi’de bir tane kasıtlı kaza bekliyorum kesinlikle. Griddeki pilotlardan birinin sezon içinde zafer kazanmaması sonucunda kontratını erken feshetme olasılığı varsa takım bunu yapabilir. Anladınız siz onu.

  2. Ben Hamilton’un yerinde olsam son yarışta Rosberg’in aracına çarparım. Hatta formasyon turunda çarparım. Çünkü bana öyle geliyor ki son yarışa kadar Ham sorunsuz şekilde önde götürecek yani önünü kesmeyecekler ve son yarışta arıza yaşatacaklar, şampiyonluğu Rosalinda’ya verecekler.

  3. 2007 tekrarlanmasinda.

  4. Lewis amerikayı kazanırsa, abu dhabi de çok risk alcağını sanmam. 2.likler yeter ona. lewis için önemli olan brezilya bence orda bi türlü performance çıkaramıyor. illa bişiler ters gidiyor

  5. Abu Dhabi ilk virajı çok tehlikeli olacaktır.Özellikle bu sene gelen çifte puan uygulaması her şeyi değiştirecek bence.

  6. Sezonun sonuna gelirken ve şampiyonluk yarışı kızışırken bir yandan tarafsız kalıp bir yandan da
    pilotların kazasız belasız yarışları bitirmesini beklemek, Mercedes pit duvarı için zor olacaktır:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir