Raikkonen Amerika’da Yeni Şasiyle Yarışacak

yazar:

kategori:

Omnicorse’nin haberine Kimi Raikkonen sıradaki yarış Amerika’da yeni bir Ferrari şasisiyle yarışacağını iddia etti.

Rusya’da geçiş yapmakta zorlanan ve 9. olan Raikkonen “Austin çok gereksinimli bir pist ve umarım orada, buradaki sorunları yaşamayız.” demişti.

Omnicorse’nin haberine göre Raikkonen Sochi’de takım patronu Mattiacci’ye sesini yükselterek yaşadığı sorunları anlattı.

Haberde “Raikkonen % 110 adanmış olduğunu ancak araçta bir şeylerin düzgün çalışmaması sebebiyle maksimumu çıkaramadığını söyledi.” ifadelerine yer verildi.

Bunun üzerine Raikkonen’in Austin’de yeni şasiyle yarışması kararlaştırıldı.


Yorumlar

“Raikkonen Amerika’da Yeni Şasiyle Yarışacak” için 20 yanıt

  1. KimiRaikkonen avatarı
    KimiRaikkonen

    Rai fazla umursamaz olduğu için çıkarıp masaya vurmuyor, adamı sonunda dellendirmişler. Ben olsam o yürüyen egonun da şu beceriksiz takımın da ağzını burnunu kırardım 😀 McLaren 1, Ferrari 2 F1’i zehir ettiler bana kaç senedir.

  2. 2016 için görüşmeler yapılıyormuş.Şuan ki ücretinden %20 daha az teklif etmiş ferrari 2016 için

  3. Yeni şasi diyince aklıma Vettel geliyor hep.

  4. Valla Raikonenin gönderilmesi ihtimali yok değil ama %10 ihtimal veriyorum. Ne yazık ki Bianci nin kazasıyla bu ihtimal yok gibi birşey.

    1. ekleme yapmam gerekirke ; Gönderilmeside hata olur , ben raikonene güveniyorum , seye cok farklı olacaktır.

      1. Raikkonen gönderilmez 🙂 Biraz iddiali konuştum ama öyle hissediyorum.

        1. Kesinlikle +1 ama 2016 için bottala simdiden anlaşılmalı

          1. Aracın sürüşünün düzgün olması lazım.Bu araçla Bottas pek bir şey yapamaz ama sürüşü düzgün araçla kendi istikrarını birleştirip iyi puanlar toplayabilir.

            1. Bottos çok klas pilot , son yarışlarda bunu belli ettti , zamanla çok daha iyi olacaktır. Tabikide bu araçla kolay kolay kimse baş edemez , burdada alonso farkı ortaya çıkıyor

  5. Daha geçen yazmıştım Ferrari den Rai nin aracıyla ilgili bir açıklama yok diye.
    Ferrari nin sorunun nerede olduğunu bulması için Rai nin bağırmasımı gerekiyor adam resmen üvey evlat muamelesi görüyor bu sene. Umarım sorunu buldukları için şasiyi değiştiriyorlardır.

    Bir resmi açıklama gelse daha doğru olur aslında.

    1. Katılmıyorum.Bu sene Ferrari özellikle son yarışlarda Raikkonen’e odaklanmış durumda.Beceriksiz oldukları için 1 sorunu 5-6 ayda anlıyorlar.

      1. Alonso nun yaptığı hareketlerden sonra bir nebze Rai ye döndüler ama genede Rai ye hakettiği değeri vermediler bu sene son yarışlarda başlamasının sebebide Alo ama Spa da alonsonun 2. Aracın yarışını optimize etmeye çalıştık sözleri her şeyi açıklıyor bana göre.

        1. Aslında orda ben zaten pit stop avantajını pist üzerinde almışım fakat cezam olduğu için en iyi stratejiyi ona verdik diyor.Bunun altında bir şey aramanın gereği yok.Normalde 1 tur önce girmesi gereken Alonso’ydu.Pistte öndekine öncelik avantajı.

  6. sizi bilmiyorum ama ben her nedense Raikkonen’in yine Ferrari’den erken gönderileceğini ve gelecek sene Formula 1’de olmayacağını düşünüyorum 🙂

    1. Vettel’in henüz açıklanmaması Alonso nun hala bir karar vermemesi benimde aklıma Kimi’nin gönderilecegi geliyor ya hayırlısı bakalım.

      1. olabılırde rai gider vettel gelır 2016 ya kadar alonso kalır

    2. 1 hafta önce benimde aklıma gelmişti. Rai fanıyım ama fena gülerim vallahi 😀

    3. Mümkün. Alonso takımda kalırsa Raikkonen’i gönderip Vettel’i alırlar. Yoksa Rai kalır Vet yine gelir gibi.

  7. Geçiş yapamamasının sebebini şasi olarak görüyorsa çok farklı yerlerde sebep arıyor demektir.Her şey ortada motor o kadar geç hızlanıyor ki hem takibi zorlaştırıyor hem de geçişe olanak sağlamıyor.

  8. Sezon bitti Rai, biraz gec kaldin sesini yukseltmekte..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir