Wolff, Alonso’nun Le Mans’a Geçebileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, Ferrari’den ayrılması beklenen Fernando Alonso’nun 2015’te Formula 1’de olmama ihtimalinin olduğunu düşünüyor.

Ferrari’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alonso’nun adı McLaren ile anılıyor. Ancak Alonso’nun McLaren’de tek sene geçirip 2016’da Mercedes’e geçmeyi planlaması McLaren için cazip gelmiyor. Bunun dışında Mercedes de 2015 sonunda anlaşması biten Lewis Hamilton’la devam etmek istiyor.

Wolff “McLaren’den ayrılmayla ilgili madde alabilirse oraya geçecektir. Belki de Formula 1’den ayrılıp ara verecektir. Bu sene Le Mans’ta arkadaşı Mark Webber’i görmeye gitti. Orası muhtemelen onun için ilginç bir seri.” dedi.


Yorumlar

“Wolff, Alonso’nun Le Mans’a Geçebileceğini Düşünüyor” için 32 yanıt

  1. adam markın yanına gitmiş demece bak..

    daha akla gelmeyecek varsayım kalmadı iyimi..

  2. alonso formula 1 bırakırsa izleyici oranı yarı yarıya düşer tıpkı schumacher bıraktıgında oldugu gibi

    1. puha ha ha, ancak türkiyede ki anlamayan kesim bırakır.

  3. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    alonsonun kariyeer yönetimi gerçekten kötüydü son zamanlarda. seriyi bırakabilir açıklamaları bunun göstergesi niteliğinde. ferrari kötü mötü ama yeri garantiydi gideceğim dedi kariyerim kendi elimde şampiyon olmak istiyorum dedi şimdi f1 i bırakıp başka seriye geçme haberleri dolaşıyor. umarım yeteneğinin zirve yıllarını yaşadığı şu zamanlarda bırakıp başka bir seriye geçmez.

  4. Burda herhangi bir pilota düşman değilim.Sevmem ama objektif yorum yaparım diğer haberlerde bazı arkadaşlar söylemiş.Vettel’i sevmesemde Ferrari’nin başarılı olmasını isterim.Bu kadar net.Raikkonen’e yaptığım eleştirilerde de haksızlık ettiğimi düşünmüyorum.Gelecek sene nasıl sürecek bakalım.

  5. Bence ne bir sene ara vermek gündemde ne de 2016 için Mercedes..
    Zaten Alonso gibi bir pilotun 2016 için kesinleşmiş bir Mercedes kontratı olmadan böyle bi risk alması söz konusu bile olamaz.

  6. performansı bu kadar yüksekken kesinlikle ayrılmamalı, başka seriye geçmemeli. farklı bir sürüşün olduğu bir seri performansını düşürebilir. mercedes rüyasından vazgeçip mclaren’le adam gibi anlaşmalı artık. yoksa pirince giderken eldeki bulgurdan olacak.

  7. Wolff “McLaren’den ayrılmayla ilgili madde alabilirse oraya geçecektir.

    1. McLaren’den ayrılırsa gideceği yer belli. 2016’da Alonso McLaren’de yarışacaktır mı demek istiyor acaba? 😀

      1. McLaren yerine Mercedes yazacaktım, yanlışlık olmuş

  8. Arkadaşa katılıyorum. Bazen Alonso’nun Vettel-Ricardo-Magnussen kapışmaları yarışa ayrı bir heyecean katıyor. Bence böyle kaliteli pilotlar F1’de her zaman olmalı. F1 mücadele oldumu keyifli . 2005-2006 yıllarında Alonso birnevi Schumacheri tahtından etti. çok güzel mücadeleler vardı. Aynı şekilde bir Hakinen
    Raikonen Hamilton bence çok iyi plotlar. Ben vettel içinde yetenekli ama halen bu gruba giremediğini iddia ediyorum. Malesef onun dönemiyle iyi araba ile herkes şampiyon olur imajı gelmiştir. Ayrıca bir ferrari fanı olsamda çok farklı üstünlükte Bir ferrari bile tek takım olursa bana keyif vermez. Bence mücadele her zaman kaliteyi getirir. O nedenle Redbull + bu seneki Mercedes olayı malesef F1’e ters bir durumdur. Her zaman 3-4 takım mutlaka yakın bir güçte ve mücadelede olmalı o zaman seyir zevkide başka olur.

  9. Arkadaşa katılıyorum. Bazen Alonso’nun Vettel-Ricardo-Magnussen kapışmaları yarışa ayrı bir heyecean katıyor. Bence böyle kaliteli pilotlar F1’de her zaman olmalı. F1 mücadele oldumu keyifli . 200-2006 yıllarında Alonso birnevi Schumacheri tahtından etti. çok güzel mücadeleler vardı. Aynı şekilde bir Hakinen
    Raikonen Hamilton bence çok iyi plotlar. Ben vettel içinde yetenekli ama halen bu gruba giremediğini iddia ediyorum. Malesef onun dönemiyle iyi araba ile herkes şampiyon olur imajı gelmiştir. Ayrıca bir ferrari fanı olsamda çok farklı üstünlükte Bir ferrari bile tek takım olursa bana keyif vermez. Bence mücadele her zaman kaliteyi getirir. O nedenle Redbull + bu seneki Mercedes olayı malesef F1’e ters bir durumdur. Her zaman 3-4 takım mutlaka yakın bir güçte ve mücadelede olmalı o zaman seyir zevkide başka olur.

    1. Tamamen aynı fikirdeyim.Mesela Ferrari hiçbir zaman 4 yıl domine etmemiştir.Evet 2004 ve 2002 sezonunda büyük üstünlüğü vardı fakat diğer sezonlar en az 1 takımla mücadele ettiğini bilirim.

  10. Le Mans’a gider ve 1 bir sene sonra yine istediği bir koltuk bulamazsa daha dönmez.
    Ancak ben F1 den ayrılacağını düşünmüyorum Mc Laren ile orta yol bulurlar.Ama
    Alonso artık hakikaten bezmiş gibi:)

  11. Sahi sahi bu adam boştamı kalacak şaka gibi lan 🙂

  12. Muammer UYAR avatarı

    Farketmez. Başkan nereye biz oraya 🙂

  13. Eğer geçerse gider Le Mans yarışlarını izlemeye başlarım.Zaten Alonso dışında bana pek zevk veren pilot yok şuan.Biraz da Ricciardo’nun sürüşünden zevk alıyorum gerisi boş.

    1. Zevk aldıgınız pilotlar dolu diğerleri boş öylemi ? hayır fikrinizi belirtiyorsunuz madem diğerlerine laf atmayın.

      Neyse biz boş pilotlarla takılırız size Lemans da başarılar.

      1. Kimseye laf attığım yok.Beğendiğim pilotları yazdım diğerleri hakkında ise genelleme yaptım herhangi birini öne çıkardığım yok.Le Mans yarışlarına giderse size başarılar ama gitmezse burdayım.

    2. Le Mans yarışlarını izlemeye başlarım
      Hangilerini?

      1. Her sene yapılan 24 saat yarışı.

        1. Tabii ikinizinde Le mans serilerinden haberiniz yoktur.Amerikan olanı 2014’te yapılmıyor.
          http://www.europeanlemansseries.com/

          1. Senin de yok belli ki. ELMS bir alt kategori. Asıl şampiyona, yani Audi, Toyota ve Porsche’nın katıldığı olanı WEC olarak geçiyor, Le Mans sadece tek bir yarışın adı.

            Amerika’da olanı da artık ALMS olarak değil USCC olarak adlandırılıyor bu sezondan itibaren. Aynen devam ediyor aslında.

            1. Bence lemans diye bir yarış yok 🙂 onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil buuu.

            2. Ben hangi Le Mans yarışları üzerine cevap yazdım.Çünkü ikisi de 24 saat Le Mans yarışını bir yerden duymuşlar sadece onu biliyorlar.
              Endurans şampiyonasını biliyorum.Ama oturup bir yarışını bile baştan sona izlamedim..Alt serilerle pek ilgilenmiyorum artık.

          2. Benimki kinayeydi. Tek zokaya iki sazan yakaladım.

            1. O zaman niye tavadasın?

    3. Onur Gentas avatarı

      Bu kadar yüzeysel bakarsanız F1’den zevk alamazsınız. F1’i bir bütün olarak düşüneceksiniz her zaman. Belki de ekranda hiç görmediğiniz o küçük takımlar bile bu işin tadı tuzudur. Bakın ben Senna ile başladım F1’e. O öldüğünde bende F1 benim için bitmiştir dedim. Fakat bu öyle bir aşk ki ne futbola benziyor ne başka bir spor dalına. Zamanla bu sporu sadece belirli bir pilot için değil herşeyiyle sevdiğinizi anlıyorsunuz. Öyle olmasa desteklediğin pilot yarışmayı bıraktığında seninde F1’i izlemeyi bırakman gerekir. Fakat öyle olmuyor zaman alsa da başka bir pilot gene gönlünde yer ediyor ve gene o heyecanı yaşamaya devam ediyorsunuz.

      1. Pilot olarak bakmadım zaten.98den beri izliyorum o zamanlar Alonso yoktu ama F1de heyecan vardı.Şimdi elimizde kalan tek şey pilotların sürüşü.Başka zevk aldığım bir yer göremiyorum.Pit stoplardan mı zevk alıyım? Lastiklerin saçma performansından mı? Yoksa eski yarışlarda görmediğimiz araçlar arasındaki farktan mı?

        1. Onur Gentas avatarı

          Belirttiğiniz konularda haklısınız fakat o zaman sizin çoktan F1 izlemeyi bırakmanız gerekirdi. Çünkü Alonso’da uzun zamandır hiç keyif veren bir pilot değil aracından dolayı hatta daha çok moral bozuyor.

          1. Bilmiyorum fakat her yarışta ne yapıp edip bir şekilde yükselmeyi başarıyor.Bu bile bana heyecan veriyor.Gerçi bu sene o da zor olmaya başladı şu araçlardan dolayı.Ama yine de Alonso’nun yarışlarda geriye düştüğünü çok az görürüz.

        2. Aslında insanlar değişiyor yaşlanıyoruz.Gençken futbol,basketbol,voleybal,buz dansı,tenis vs izlerdim.Şimdi snookera sardım.O f1 asla geri gelmeyecek.O zaman dağcılık idi.Şimdi teleferik yarışı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir