Alonso McLaren Değil Honda Çalışanı Olacak!

Speed Week’in haberine göre Formula 1’e motor üreticisi olarak dönecek olan Honda’nın hedefi 3 sene içerisinde şampiyonluk. Bu program kapsamında Ferrari’den ayrılması beklenen Fernando Alonso öncelikler listesinde en üst sırada yer alıyor.

Uzun bir süredir Fernando Alonso’nun adı McLaren ile anılıyor ancak henüz resmileşen bir şey yok.

Speed Week’in haberine göre Alonso, McLaren’in motor partneri olacak olan Honda’nın listesinin başında yer alıyor ve Alonso’nun menajeri Luis Garcia Abad ile görüşmeleri Honda’dan Takanobu Ito yürütüyor. Haberde McLaren’in bir numaralı sürücüsünü Honda’nın seçeceği, ikinci koltuğa oturacak ismi McLaren’in seçeceği söylendi.

Anlaşma gerçekleşirse Fernando Alonso, Honda’dan 3 sene için 105 milyon euro alacak.  McLaren ise diğer sürücünün maaşını ödeyecek.

İsmini söylemek istemeyen takım içerisinden bir kaynak “Honda’nın projesi 3 senelik. Bu süreç içerisinde şampiyonluk hedefleniyor.” dedi.

Bunun dışında Honda’nın çalışmalarında bir ay geride olduğu kabul edilirken bunun motor konseptindeki daha faydalı olması beklenen radikal değişiklikten kaynaklandığı belirtildi.

Honda’nın ayrıca sadece motor partneri ve sponsor olmak dışında McLaren’de Ron Dennis’in hisselerinin % 25’ini satın almaya çalışacağı söyleniyor. Honda’nın hisse satın alma planları işe devreye girerse o zaman sporu, takımı ve Honda’yı iyi bilen birisinin başa getirilmesi, bu kişinin de Gerhard Berger olacağı iddia ediliyor.

Bunun dışında Japonya’daki çalışma merkezine MotoGP takımından ve eskilerden bir çok mühendisi dahil eden Honda’nın, McLaren’in gelecek sene sonunda üst sıralarda yer alamaması halinde başka bir takımı fabrika takımı olarak atayabileceği söyleniyor.


Yorumlar

“Alonso McLaren Değil Honda Çalışanı Olacak!” için 59 yanıt

  1. simdi alonso her gittigi yerde birinci pilot olmak istiyor e mclaren de de pilot ayrimi yok 2007 ornegini hepimiz biliyoruz alonso caylaga karsi ustun olamadi puanlari esitti
    bu benmerkezci neden mclaren yolunda? gerci hala da bisey demedi cakal galiba o konuda anlasamadi. birinci pilot yapin anlasalim diyodur. simdi maggusen veya buttonla da yarismak istemiyo.
    e ona da hak vermek lazim tabi 3. sampiyonlugu alayim derken bir caylak tokati daha yemek istemez adam hem de yine mclarende. alonso da cok garantici arkadas yaa

    1. olayları tam yorumlayamamışsın çok belli 🙂

      1. sen rahat ol müdür. bu sakallı abimiz bizim diyor ki ben gideyim mercedes koltuğuna kafa rahat oohh. e hamilton yakında yapacak sözleşme belli o da şampiyon olacak zaten mercedes koltukları da boşalmayınca alonso kalacak mclarene. hondada gelecek ferrari mercedes renaultun altında kalacak tabii. ortada kaos yok. bu adam diyoki bana mercedes verin arkadaşım başlarım hondasına diyo. e buna mercedes motoru vereyim vermresine de ucuz pilot mersoyu alıp götürüyo birinci sıraya bak rosberg bak hamilton. alonsoya merso niye gömsün 100 milyon €. alonso otursun oturduğu yerde. ferrari de muhtemelen seneye rekabetçi araç yapar. en azından bu yıl gibi olmaz. bi güzel de birinci pilot olma mevzusuna devam eder. alır parasını. sonra der ki oohh bakın rekabetçiyim. beş saniye ceza alınca dakendi ağzıyla derki kimiye göreayarladık stratejimizi. normalde bana göreayarlıyoruz ama ceza aldığım için kimiye göre ayarladık der. hafız bu işler böyle. alonso, armut piş ağzıma düş. neymiş? bana merso motoru verin. tamam verelim. eee? 100 milyon € verin. eee? tamam onu da verek. beni birinci pilot yapın. eee? ben şampiyon olmak istiyom.
        bu adam gridin egosu en şişik, en uyuz, en benmerkezci, en gereksiz pilotudur. derhal f1’i bırakmalıdır.
        hoaydaaaa. yine sinirlerim bozuldu. bak allahın ispanyolu yüzünden sinirim bozuluyo görüyomusun beyfendi. çok pis kıl oluyorum şu tipe. şunun için söylediklerim sizi kırmasın. boşverin o herifi korumayın yaa. o gitsin 100 milyon ürolarla uğraşsın. neymiş? yarım saniyesi varmış. neymiş? santandermiş. gelsin vettel ferrariye. geçen yıllardı diyoduk kendisini pıfırtık araçta göstersin. gelsin ferrariye 10 numara olur. merakımı gideririz. red bull formasında görmeyiz onu. alonso da gitsin 24 saat audi sürsün. umrumda değil. kimi de çocuk mu büyütüyo ne büyütüyosa büyütsün. button gitsin devlet memuru olsun. zaten bende f1 izlemiyorum daha. hoaydaaaa bak yine sinirlendim

        1. Kimse sana gelip bu haberin altında zübük edebiyatı yap diye yalvarmadı.Zoruna gidiyorsa gelmezsin hatta buraya yazıp bizim tepemizide attırmazsın. Sonuç olarak Alonso da bir insandır ve bizim gibilerde ona taraftarlık eden insanlarız.Senin buradaki karma ve ne idüğü bozuk latifelerinle davranışına tanşık olma zorunluluğumuz yok ve dolaysıyla içinden konuşmak yada içinden düşünmek gibi seçeneklerle ilgilenip bizim asabımızı bozmazsan sevinebiliriz.

  2. Neden bilmem ama honda beni korkutuyor.Ayrica araba 1 verse alo 5 vericektir her zamanki gibi.Aracin biraz iyi olmasi ile alo yine kafaya oynar bunu 2 sene icinde yapabilirler.Japondan korkcan aga.Yalniz ben ferrari faniyim sanurim seneye mahfolcaz vettel ve raikonen seneye 10. 11. Olabilir insallah arada puan alirizda tam anlamiyla tukenmeyiz. Ah be alonso reizzzzzz

  3. SLaYeR KiNG avatarı

    Millete cahil deme seni cürümünle satın alırlar.

  4. su alonsoyu zerre sevmiyorum. benmerkezci herif.

    1. stalin adamın dibisin kanka ben yokken bi sürü vettelci gelmiş helal be gençler Rambo abiniz her zaman arkanızda

      1. kac yasındasın rambo abi..

  5. Let me ride (spä2000) avatarı
    Let me ride (spä2000)

    Honda’nın hisse satın alma planları işe devreye girerse o zaman sporu, takımı ve Honda’yı iyi bilen birisinin başa getirilmesi, bu kişinin de Gerhard Berger olacağı iddia ediliyor.

    Şu kısmı olmasa insanlar haberi gerçekmiş sayabilir. (orjinalini)

    %25’ini satın alınca (kalan %75 Allah a emanet) Sporu ve takımı iyi bilen biri başa gelecek.
    Kimmiş başa gelecek olan Gerhard Berger.

    F1 sporunun gelmiş geçmiş en büyük başarılarına imza atmış birine hakaret etmek için onun başarılarının % 1 ine erişememiş birini onun yerine ikame edecekler habernii kübradan sallamak.
    Sallamak ama isabet ettirememek.
    Ettiremeyip içine etmek.

    ————————————-
    Varsaydık haber gerçek.
    O zaman diaz Honda tulumlarını giysin.
    Şayet yoksa takımların pilotları aynı tulumu giymek zorundadır diye bir kanun.

    VArsa da öyle bir kanun, s.çtığı kaptan yiyeceği yemek sonrası 2007 yılında içine ettiği McLaren tulumlarını giydirmek lazım diaza.

    U.an kimse hayal de mi edemiyor bu adam Woking e nasıl gider.
    MTC de nasıl dolaşır.
    U.an bu ne yüzsüzlüktür.
    Sen yarışan en iyi f1 pilotu değilmisin.
    Ayrılacağım dediğinde Herkes biz istemezük der mi?
    RB biz gençlere yöneliyoruz aga…
    Ferrari, Shoot on the goal…. (Tekme)
    Merso, Hamilton bizi terk ederse belki….
    McLaren, yeni ortak boşta bir bunu görüyor, parasını da ben verecem diyor, e ne edek….
    Caterham, sponsor getiriyorsa eyvallah….

  6. SLaYeR KiNG avatarı

    Habere çok güldüm, koskoca dediğiniz mclaren bu kadar küçük işte, bir pilotun masrafını bile cebinden karşılamaya korkuyor. Futbolda zamanında ülker ,nasıl fenerbahçe için transfer yapıyorsa, honda’da mclaren için alonsoya sponsor oluyor resmen. KİMSE Mclaren efsane türünden maval okumasın..

    1. Hiç bitmeyecek değilmi bu kara cahilliğiniz.

    2. Google amcaya mclaren yaz ve oku belki anlarsın

    3. Onur Gentas avatarı

      Şimdi olayın maddi kısmını bir kenara bırakalım. Siz kendi yorumunuz içinde bile çelişiyorsunuz. Önce Honda sponsor oldu McLaren büyük değil deyip, yorumun son cümlesinde de olayı tam anlamıyla farklı bir noktaya taşıyıp McLaren efsane’de değil demişsiniz. Nasıl bir değer anlayışınız var bilmiyorum ama parayla efsane olunmuyor bu dünyada. Ferrari ileride maddi krize girse sizin deyiminizle efsane olamayacak o zaman. Lütfen F1 tarihini bilmiyorsanız yorum yazmayın, mutlaka bir şeyler yazacağım diye uğraşırsanız sonuç böyle oluyor.

    4. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
      OtonomAktor #PrayForJules

      2 sene f1 izleyip 40 yillik yorumcu edalariyla yorum yapinca işte sonuç böyle oluyor.

    5. Hayatında 1 kere pit yolunda yürüdün mü? Hiç bir f1 takımının felsefesi var mı nasıl işler gözlemledin mi? Ya aç oku ya da git izle. Her takımı izle. Hakaret etmek kolay, gerçekleri bilmek ayrı! Ülke siyasetine futboluna benzetmeyin bari şu sporu. (30 yaşının başında adamım 2006 da TR de sallanan damalı bayrağı bir kaç seans sallamış adamım dağ da çamurda ralli için uykusuz direksiyon sallamışlığın o anların yüzlerce katı! Önce spora biraz emek verin en azından bi yerinizi kaldırıp gelip yarış izleyin. Amaan “ne tutucam anadolu takımını” bana şampiyon olan takım lazım zihniyetini biraz bu spordan uzak tutun arkadaş!)

  7. Speed week alman degilmi, akillarinca simdiden karalama ve ortaligi karistirma politikalarina baslamislar. Zamaninda mercedese boyun egmiyen Ron simdi Hondayami eyvallah diyecek . Cok sacma degilmi…

  8. Alonso taşeron işçi olacak yani…

    Honda Mclaren ile başarılı olamazsa kesinlikle Red Bull’a geçmek isteyecektir ve şimdiden Red Bull ile prensipte anlaşmış bile olabilir. Bakarsınız Ferrari’ye motor tedarik ederler 😀 😀

    Giderken Alonso’yu da götürmeleri için en kolay yol bu. Olur da yine olaylar gelişirse Ron Dennis ‘al Alonso’nu da git’ diyebilir 😛

    Anlaşılan Honda bile Mclaren’in iyi şasi yapabileceğine güvenmiyor.

  9. Aras Tekiner #ForzaJules avatarı
    Aras Tekiner #ForzaJules

    Cok sacma…Alonso gibi sponsor destegi cok kuvvetli olan bir pilotu niye istemesin Mclaren veya Ron Dennis…üstelik ana sponsoru Vodafone basta olmak üzere bir sürü sponsorunu kaybetmis bir Mclaren varken ortada. Varmi grid de Alonso kadar Mclaren’e sponsor getirebilecek, reklam yüzü olacak ? Honda Alonso’nun maasini öder, Alonso da bir nevi Mclaren mühendislerinin öyle gecinir giderler iste. Santander Mclaren Honda…güzel durdu be 😀

  10. aynı hamilton un mclaren değil de mercedes pilotu olması gibi demek……

  11. ron dennis alonsonya nasıl tahamül edecek hayret bir şey. honda olmasa hiç işi olmaz mclarenin ama gel gör ki para var işin içinde. mclaren olmasa alonsonun kariyeri bitebilirdi. seneye mercedeste hamiltonun gitmesini falan bekler o da kalırdı falan tam ortada kalırdı.

  12. f.alanso sana bir tavsiye vereyim şampiyon olmak içir renault motorlu bir araca git. para kazanmak istiyorsan mclaren hondaya git.
    örn. 2006 istanbul park efsaneyi şampiyonluktan ettin. 2010 seni şampiyonluktan eden petrov renault.
    ortak nokta neymiş renault

    1. F-one-Driver avatarı

      :)))))
      Biraz devlet bahçelinin formüllerine benzedi ama doğru yani:))

  13. Hımmm… Demek Alonso Honda’da sigortalı görünecek, diğer sürücü ise McLaren’de 🙂

    Geçmişi düşününce Alonso ile anlaşmaya çalışmaları çok iyi bir gelişme 🙂 Honda’nın Satoru Nakajima’yı sırf Japon olduğu için motor verdiği Lotus’da yarıştırmışlığı var. Satoru Nakajima kim diye soran olursa, Formula 1’e gelmiş en saçma sapan sürücülerden biri 🙂

    1. Alonso.Diaz(Yavuz) #ForzaJules avatarı
      Alonso.Diaz(Yavuz) #ForzaJules

      Williams*

      1. Alonso.Diaz(Yavuz) #ForzaJules avatarı
        Alonso.Diaz(Yavuz) #ForzaJules

        İsim benzerliğinden ötürü Toyota’nın Williams’da yarıştırdığı Kazuki Nakajima’la Satoru Nakajima’yı karıştırmışım. Kusura bakmayın.

  14. İlk defa böyle bir uygulama duyuyorum. Garip bayağı. Honda ilerde başka bir takıma motor tedarik ederse Alonso sözleşmesini feshetmeden takım değiştirebilecek o halde.

  15. F-one-Driver avatarı

    Ne ayak ya bunlar, başarılı olamazsa mclaren yerine başka bir fabrika takımı seçerlermiş, en son bar honda faciasını ne çabuk unuttular, herkese mclaren honda başarılı yıllarını hatırlatmaya çalışıyorlar, ama son f1 dönemlerinden bahseden yok, hele bi adam gibi motorunuzu görelim de ondan sonra sağa sola meydan okuyun,çok artist girdiler ama bakalım ne olacak?!

    1. Kesin Mercedes motorunu kopyaladi bunlar.
      o)

  16. Ron’un hisselerini satın almak mı ? Orda bir dursunlar takımı Mercedese satmayan adam honda’ya mı satacak ? Mercedes döneminde % 15 hissesi varken şuan bu rakam %25.Hisseselerini satacak adam hissemi alırdı.

    1. Onur Gentas avatarı

      Evet Ron’un McLaren ile ilişkisini zor keserler. Adam hayatını adadı bu takıma. 89’da izlerken vardı şimdi de var ve bunu görmek çok güzel gerçekten.

      1. Ron Dennis’siz McLareni,
        McLarensiz Ron Dennisi düşünemiyorum.Allah ona uzun ömürler versin 🙂

        1. ilk iki cümlene yürekten destek verebilirim.ama son cümlen için düşünmeme izin ver lütfen 🙂

          1. İlk iki cümleme katılıyorsan son cümlemede katılıyorsun demektir 😀

    2. tamamen satmayacak zaten. zamanında Mercedes’e de satılmadı mı McLaren’in hisseleri?

      1. *** Honda’nın ayrıca sadece motor partneri ve sponsor olmak dışında McLaren’de Ron Dennis’in hisselerinin % 25’ini satın almaya çalışacağı söyleniyor. ***

        Abdullah Abi, zaten sadece Ron Amca’nın hisselerinin %25’i. McLaren’in hisselerinin tamamı ve Ron Amca’nın hisselerinin %75’i duruyormuş.

        1. aslında bu konu biraz muamma. Ron dennis’te zaten McLaren hisselerinin % 25’i olduğu söyleniyor. diğer % 25 mansoor ojeh mi ne onda. Kalan % 50 ise araplarda. dennis’in diğer hisselerden almayı planladığı söyleniyordu ama bir gelişme olmuş muydu hatırlamıyorum

          1. Hisseler şu an aynen verdiğin gibi Abdullah.
            Bahrain Mumtalakat Holding Company %50
            Ron Dennis %25
            TAG %25

  17. ne olursa olsun beni heyecanlandırmaya başladılar.Bu japon adamlar boşuna dönmez

  18. Görünen köy klavuz istemez Alonso mc larende gibi 3 yıllık plan koymuşlar aklıma BMW geldi onlarda buna benzer bi plan yapmışlardı ve 2008 de galibiyet aldıklarında 2009 da şampiyonluk hedeflemişlerdi ama sonuç bi fiyasko

    japonlar moto gp de felan başarılı ama hondayı hatırlarız bar döneminde olsun daha sonraki dönemde fabrika takımı olmalarına rağmen ilk 5 pek giremediler 2004 süper bi yıldı button podyum şov yaptı 2006 galibiyet kazandılar başka da pek bi şey yok

    Honda bi ferrari bi mercedes olamaz gibi

    ayrıca Hondanın 1 mc larenin 2. pilotu seçmesi de çok ilginç kesin bu ortaklık 6 belkide 7 yıl sonra gene bozulacak honda fabrika takımı olacak mc laren başka bi motor üreticisiyle anlaşacak

    Alonsa 2013 te Mercedes geçseydi hamiltonun yerine bugün her şey bambaşka olabilirdi biraz geleceği görmek gerek senin ferraride şampiyon olamayacağın apaçık görünen bi şeydi 2013 te mercedese geçseydin bu sene herkes seni konaşacaktı yahu kuralların değişeceğini ta 2012 de felan söylediler sende bilmiyomuydun mercdesin yeni dönemde lider olacağını gerçekten ilginç

    Alonsonun takım arkadaşı kim olacak acaba button bi dünya şampiyonu ama seneye boş kalabilir gerçekten çok ilginç magnussen bu sene iyidi bence kesinlikle bi şans daha verilmeli perezden çok daha iyi Alonsoyu seneye zorlayabilir bakalım görelim

    1. Hayret Rambo büyümüş mü ne 🙂 İlk kez mantıklı bir yorum gördüm senden.Bu yüzden tebrik ediyorum.

      1. İceCold ben zaten yaş olarak çok büyük bi adamım ve her zaman mantıklı yorumlar yapmışımdır benim mantıksız yorumlar yaptığımı bi tek alonsocular söyler vede benimle konuşurken lütfen uslubuna dikkat et ben senin asker arkadaşın değilim

        Alonso geleceği görmeliydi 2013 de Mercedese bence isteseydi gerçekten geçrdi şimdi doğruya doğru ama Alonso yeni kurallarda ferrari lider olacak ben meyveleri toplarım diye düşündü bende öyle düşünmüştüm ama olmadı en akılllı hamilton çıktı 2013 te mercedes geçerek

        bi de yorumlarında vetteli çok küçümsüyosun yok kapasitesi belli ricciardodan daha kötü vs vs
        sebastian vettelin önce geçmişte elde ettiği başarılara bak bi alt seriler olsun bmw torro rosso ve red bull yıllarına dikkatli bak you tube den videoları izle vettel hep yarış çizgsinden gider özellikle cadde pistlerinde tabğiri cayizse duvarları yalayarak geçer bu sene araca uyum problemi yaşadı yeni kurallar felan hepsi o yüzden seneye gerçek vetteli göreceğiz

        1. Hep mantıklı yorumlar yapmışımdır ve benim mantıksız yorumlar yaptığımı bir tek Alonsocu arkadaşlar söyler 🙂 Bunun böyle olmadığını hepimiz biliyoruz.Ben de öyle düşündüm Alonso’da demişsin o zaman burda Alonso’yu suçlamanın bir manası yok.Son paragrafa ise bir şey diyemiyorum 🙂 Vettel hep yarış çizgisinden gidermiş hadi be diğerleri dışardan falan mı sürüyor? Vettel’i küçümsemiyorum gerçekçi yorumlar yapıyorum.Ayrıca Vettel’in F1den önce 1 tane başarısını göster bana bulamazsın.Üslubumun da normal olduğunu düşünüyorum.Bu kafayla asker arkadaşım olamazsın zaten.

          1. vay be bende seni formula 1 den anlayan biri sanırdım yahu alt serileri hiç mi takip etmezsin be adam

            Sebastian Vettel 2004 senesinde Alman Formula Bmw Adac serisinde 20 yarışın 18 ini kazanarak şampiyon olmuş ve rekor kırmıştır ne alonsonun ne hailtonun 20 de 18 çektiği bi seri yok bu alanda da vettel en iyi

            dostum sana tavsiyem biraz geçmişi aratır formula 1 alt seriler araştır boş boş sallama sonra böyle rezil olursun işte

            1. Geçmişi araştırıyorum da o sene kazandığı şampiyonlukta kaç pole var merak ettin mi? 18 yarışın 14ünü yine pole pozisyonundan başlayarak kazanan bir adam benim gözümde yetenekli değildir.Önde başlayıp hızlı aracıyla yarışı kazanır.Hızlı araç dediğim de öyle küçük farklarla değil en az yarım saniyelere varan fark yapan araçtır.

              1. Yani pole pozisyonu kazanmak da mı kusur? Pole pozisyonu almak da sürücünün yeteneğini göstermez mi? Peki Hamilton bu sezona kadar hangi sezon 9 yarış kazandı? Demek ki Hamilton da araç sayesinde kazanıyor. Hamilton da yeteneksiz.

              2. Pole pozisyonunu alırken nasıl bir araçla almış bunu araştırmak gerekir? Kendisinin yetenekli olmadığını iddia etmek zor değil.Yetenekli değil ama başarılı.Hamilton yeteneksiz değil.Rosberg’e desen anlarım fakat o konuda katılmam.Gerçi küçümsediğimiz Rosberg bile alt serilerde Vettel’den daha başarılı.

        2. yaşça büyük bir adammı ..! .neyse devam etmeyeyim ben 😀

      2. Gercek ramboyu ne yaptin.Biz onu istiyoruz.
        o)

  19. Honda sağlam geliyor bu habere göre.En kötü ihtimalle 2016da şampiyonluğa oynar.Zaten Moto Gp’de başarılı olup da F1de başarılı olmaması saçma olur.

    1. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      İlginç tespitler serisi 2 ..

      @ampul nickli arkadaşın daha önceki yapmış olduğu yorumlara saçma diyen sevgili İceCold nickli arkadaş sana sorum şu ?

      ” Zaten Moto Gp’de başarılı olup da F1de başarılı olmaması saçma olur. ” peki buna ne diceksin ?

      Kusura bakma ama bu zamana kadar bu sitede gördüğüm en saçma tespit ve yorum..

      Dediğim gibi daha sen önce kendi çelişkilerini yenemeden kimsenin yorumlarına küçümseyici tavırlarla yaklaşma !

      Ayrıca bilgin olsun.. @ampul nickli arkadaş bu sitedeki hatırı sayılır, sevilen yorumculardan bir tanesidir.

      1. Biraz daha geniş açıdan bakmanı tavsiye ederim.Moto Gp ve F1’in farklı sporlar olduğunu biliyorum.Fakat sporun neredeyse her alanında başarılı olmuş Honda’ya başarısız olur demek saçmadır.Rambo’nun sevilen yorumcu olmasını iddia etmen tuhaf.Burda fanatizm derecesinde yorum yapıp insanları birbirine düşüren bir insanı sırf çocuksu yorumlarından eğlendiğimiz için hatırı sayılır yorumcu demek garip geldi bana.Burda Alonso’ya etmediği laf kalmamış ve çocuksu yorumlar yapmış birine hangi tavırla yaklaşacağımı kimseye soracak değilim.

        1. Valentino Rossi sekiz sampiyonlugu hangi takimla almisti?O sirada Honda motogp de yarisiyor muydu?
          Yamaha diye hatirliyorum.Ikinci soru hakkinda cidden bilgim yok.

          1. Ben 3 tanesini Honda ile aldığını biliyorum kalan 4 şampiyonluğu da Yamaha olması lazım.Yani Honda son yıllarda başarı göstermiş bir takım değil.

            1. cgdsny_Ferr avatarı

              3 + kalan 4, 7 etti 🙂 nerde 1

              1. 500 ccyi de sayarsak 7 şampiyonluğu var diye biliyorum Rossinin.En azından öyle hatırlıyorum.

    2. off be şampiyonluklar sizi bekliyor demektir o zaman..alonzo 5 sene daha zampiyon demektir…:)

    3. Zaten Moto Gp’de başarılı olup da F1de başarılı olmaması saçma olur.

      😀

      Hayır gülmeyeceğim aslında sonra başarılı olacağı falan tutar sen de ortalarda türevlerin gibi “aha ben demiştim ” tribine girersin. Dün de RoyalHunt Alonso’nun Rai’yi yeneceğini söylemiş gitmiş arşivlerden bulmuş getirdi önüme koydu “travmaya girme” diyor bana. Bay ilginç adamlar ya..

      1. 2. yaptığım yorumu okusaydın ne demek istediğimi anlardın.Madem kendine çok güveniyorsun Honda başarılı olamaz de.Honda sporun her alanında başa oynamış bir takımdır.Üstelik F1’i bilen bir takımın başarısız olacağını söylemek bana mantıksız geliyor.v6larlar daha önceden şampiyon olmuş bir takıma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir