Hamilton Formula 1′den Ayrılmayı Düşünmüş

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Lewis Hamilton, Avustralya Grand Prix’inde yaşanan olayda yarış hakemlerine yalan söylemekle suçlu bulunmasının ardından Formula 1′den ayrılmayı düşündüğünü kabul etti. Son Formula 1 dünya şampiyonu bu sporun içinde kalmak istediği konusunda emin olmadığını söyledi.

Woking kökenli takımla beş yıllık sözleşmesi olan Hamilton BBC’ye şunları söyledi: ” Gelecek beş yıl burada olmak istediğimden % 100 emin değilim. Çok fazla şey oldu. İnsanların beni azarlamasıyla ilgi odağı olmak istiyor muyum?

” İnsanların benimle fotoğraf çektirmeden, sinemaya, alışverişe ya da balık tutmaya asla gidemeyeceğim bir yerde spotların altında olmak istiyor muyum? Eğer  araçla yarışmak istiyorsam ve eğer böyle devam etmek istiyorsam, yapmak zorunda olduğum şey bu.”

” Kesinlikle istiyorum ve bunlar benim taraftarlarım. Ne olursa olsun kim ne derse desin, oraya çıkacağım ve her zaman % 100′ümü vereceğim, bunu iyi yapamadığım zaman da gelecek. Ben bir insanım siz de biliyorsunuz. Fakat harika olduğum zamanlar da olacak. Ve umuyorum siz de eğleneceksiniz ve onlar beni desteklemeye devam edecek ve gerçekten onları kucaklamak ve hespsine teşekkür etmek istiyorum. Hepsi harika.”

” Bağlılığım asla soru işareti oluşturamaz çünkü spora çok bağlıyım ve takımıma da çok çok sadığım. Bu takımı seviyorum. Uzun zamandır buradayım. On yaşımdayken onlar için kullanmak istiyorum diyen bendim ve şimdi onların için sürüyorum. Birlikte dünya şampiyonluğu kazandık. Birlikte dünya şampiyonluğunu da kaçırdık ve kazanacağım ve kaybedeceğim uzun yıllar olacak. Kötü sezonlarımız olacak. Fakat harika olan bizim bir takım olmamız. Çok büyük bir aile ortamı var.”

” Olduğum yerde mutluyum. İlk konuştuğumda % 100 emin değildim gelecek beş yıl burada olmam gerekliliği konusunda.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir