Caterham Takımı Ayrılmakla Tehdit Ediyor

yazar:

kategori:

Caterham takımının yeni sahipleri, takımın eski sahibi Tony Fernandes’in yaklaşımı nedeniyle başlarına gelenlerin ardından Formula 1’den çekilecekleri konusunda uyarıda bulundular.

Son günlerde Caterham’ın başı oldukça fazla dertte. Fernandes takımı satmasının ardından ödemesi gerektiği borçları hala ödemediği için yetkili merciler Caterham’ın Formula 1 fabrikasını incelemeye aldılar. Caterham araçlarının fabrikadan çıkarılmaması dahi gündeme geldi.

Takımdan yapılan açıklamada “Açıkçası yetkililerin yaptıkları F1 takımının aktiviteleri üzerinde berbat bir etkiye sebep oldu.”

“Onlara bu görev verildiğinden beri bir çok basın açıklaması yapıldı ve bunlar hep Caterham F1 takımının yönetimini zedeleyici yönde oldu.”

“Takımı 3 aydır iyi niyetle yöneten yeni sahipleri artık yönetimden çekilme gibi tüm seçenekleri değerlendirmek zorunda kaldı.”

“Takımın yeni sahipleri avukatlarına Bay Fernandes dahil yetkili herkese ulaşılması talimatını verdi.” dedi.

Takımdan yapılan açıklamada Fernandes’in takımın devrinde söz verdiği gibi henüz takımı tam anlamıyla kendilerine devretmediği bu yüzden takımın yeni sahiplerinin takımı istedikleri gibi savunamadıkları belirtildi.


Yorumlar

“Caterham Takımı Ayrılmakla Tehdit Ediyor” için 9 yanıt

  1. Ferrari senelerdir çekilmekle ve kendi serisini kurmakla tehdit ediyordu da ne oldu? Zırt.

    Caterham’ı kim takar?

    1. Fernando, senin sözleşmeni biz feshetmiyoruz, gideceksen sen bozarsın anlaşmayı. Arabanın durumu bu, istersen kalıp Caterham’la yarışabilirsin.

      1. Belki de Alonso için sipariş edilmiş yalan haberdir?

  2. bunlar hep küçük takımların çekilmesi ve gelecek sene için ecclestone’nun 3. araç için zorlayıp Alonso’nun Mercedes’e geçmesi için yapılan şeyler 😛

    Sabah sabah ne yazdım ama

    1. Komplonun kralını yazmışsın daha ne yazasın 😀

    2. 123 yapariz surekli.Ilk onu ve podyumu kapariz.O zaman podyumu dort kisilik yapsinlar.

      1. Uc arac birbirine girip yaris disi kalir mi?Kalir valla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir