Haas’ın Formula 1’deki İlk 5 Senelik Hedefi Hayatta Kalmak

yazar:

kategori:

2016’da Formula 1’e girmek için çalışmalarını sürdüren Gene Haas, ilk 5 senedeki hedeflerinin ayakta kalmayı başarmak olacağını söyledi.

NASCAR’da takım sahibi olan Haas, 2016’da Formula 1’e girmek için gerekli izni aldı ve çalışmaları sürdürüyor.

Şu ana kadar bir çok Amerikalı grup Formula 1’e girmeye çalıştı ancak bunu başaramadı. Haas bunu deneyen son Amerikalı olacak.

CNN’e konuşan Haas “İlk 5 sene ayakta kalmayı hedefliyoruz. Oraya gidip direkt olarak şampiyon olma gibi beklentilerimiz yok.”

“İlk 5 senede kazansak bile bu çok büyük bir başarı olur. Şu an için kimseyi yenmeyi beklemiyorum. Belki de arkada olacağız.”

“Bu hayatımdaki en büyük mücadele olacak. Ancak bunu başarabileceğimiz konusunda şüphem yok. İnsanlar bana bunu başarıp başaramayacağımı soruyorlar. Bunu düşünmek bile istemiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Haas’ın Formula 1’deki İlk 5 Senelik Hedefi Hayatta Kalmak” için 3 yanıt

  1. Murat Aksoy avatarı

    Bu Amerika’lılar dünyayı uzaydan görmeye o kadar alışmış ki rahatlık batıyor. Haas belki de hiç yarışmayacak. Belki de sadece reklam için F1 girişi almış bile olabilir Haas ya da Barnie’nin bir pazarlama çalışmasına destek olmak için. Gelecek yıllarda F1’de takım sayısı azalma riskine karşı elde bir isim tutmak bile organizasyonun pazarlanması bakımından oldukça değerli. Ben geçmişte 10 takım ile başlayan sezonları hatırlıyorum ama o zaman 16-17 yarış yapılıyordu siz 22 yarış düzenleyip 10 takım ile piste çıkarsınız seviye düşmüş olursunuz.

  2. En azından gercekcı konusmus ve uzun vadeli düsünüyor…

  3. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Belki de arkada olacağız

    Büyük ihitmalle ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir