Dennis Mclaren’in Şansını Değerlendirdi

yazar:

kategori:

Artık Formula 1 çalışmalarının içerisinde yer almasa da, Ron Dennis Mclaren Mercedes’in zor bir başlangıç yapmasının ardından iyi olduğunu görmek için istekli.

Ron Dennis “Lewis her zaman harika bir pilot oldu ancak onun yarış kazanmak için iyi bir ekipmana sahip olması lazım. Tüm mühendisler, tasarımcılar, üretici ekip ve şirket yönetimi bunu başarmaya odaklandı.” dedi.

Uzun zamandan beri takımda bulunan Dennis, artık Mclaren’in Otomotiv  bölümünü geliştirmek için çalışmaları sürdürüyor ve yarışları uzaktan takip edebiliyor.

Dennis “Yarışı uzaktan takip ettim. Bahreyn’de farkı önemli derecee kapattılar ve güçlü bir 4.lük aldılar. Bunu başkalarından duyuyorum çünkü şu anda gerçekten otomotiv programına yoğunlaştım ancak Mclaren çok uzakta değil ve sezon bitmeden rekabetçi olacağız, umarım geç değil, yakındadır.” dedi.

Şampiyonluk şansı konusunda konuşan Dennis “Matematiksel olarak imkansız olana kadar şampiyonluk her zaman mümkündür ancak kesinlikle biraz  gerideyiz. Ancak garip şeyler de oldu: eğer kazanmaya başlarsak Mclaren’deki herkesin şampiyonluk için zorlayacağına eminim, gerisini kimse bilemez.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir