Amerika GP Öncesi Sauber

yazar:

kategori:

Sauber’den Adrian Sutil ve Esteban Gutierrez bu hafta sonu Austin’de gerçekleştirilecek Amerika GP’sini değerlendirdiler.

Esteban Gutierrez “Amerika GP’si için sabırsızlanıyorum. Austin’e gelmek harika bir duygu. Şuanda ülkem Meksika’ya çok yakınız ve Meksika’dan gelen birçok taraftar beni destekliyor olacak. Yani benim için özel bir hafta sonu olacak. Bu bana ekstra motivasyon sağlıyor”

“Yarış hafta sonu her zaman meşgulsünüzdür ve çok fazla enerji harcamanız gerekir. Austin benim favori pistlerimden birisi. Orada sürüş yapmayı seviyorum. Silverstone’a benzer bir pist ve hızlı virajlara sahip. Tabi ki hala düzlük hızımız kötü ve bu bizim için zor olacak.”

“Son sektör biraz teknik olan yavaş ve hızlı virajlara sahip. İyi bir ayarın yanı sıra aerodinamik açıdan güçlü olmanız gerekiyor” dedi.

Adrian Sutil “Amerika GP’si motor sporları için önemli ve büyük bir olay. Kariyerimde sadece bir kez Austin’de oldum. Size herşeyi sunan ilginç bir pist. İlk virajlar Suzuka’yı hatırlatıyor. Üst üste gelen sağ ve sol virajlardan çok fazla var. Ve tabi ki sürüş yapmak oldukça eğlenceli”

“Austin’de yüksek downforce ve motor gücünün önemi büyük. Aynı zamanda orada birçok arkadaşım beni ziyarete gelecek. Kısacası benim için özel bir hafta sonu olacak. Aracımızdan maksimumu almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 


Yorumlar

“Amerika GP Öncesi Sauber” için 2 yanıt

  1. Ekonomik darboğazin kızıl sinyaller verdiği Sauber icin de işler cok kötü. Sauber’in Jordan’in dediği gibi bir hisse satışı ile destek görmesi gerek. Aksi halde kepenklerini indirmeye yakinlar. Seviyorum bu takımı ve uzun yıllar da F1’de görmek istiyorum.

    1. +1.. Sauber f1 de olmalı…Fia ve bernıe takımları dar bogazdan cıkaracak yenı ekonomık yaptırımlara hayata gecırmelı..orta sıra takımlar her zaman fazlasıyla desteklenmelı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir