Vettel’in Küçük Kardeşi Yarış Hayatına Başlıyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel’in kardeşi Fabian Vettel, motor yarışlarındaki kariyerine başlamak üzere.

Birkaç kez Formula 1 padoğunda uzaktan kumandalı aracı ile oynarken fotoğraflanan 15 yaşındaki genç Vettel, Volkswagen Golf kupasındaki araçları test etti.

Sport Bild gazetesine konuşan genç Vettel “Bu sadece normal bir Golf gibi görünüyor olsa de beklediğimden daha hızlıydı”

“Pedallı vitese sahip olan bir yarış otomobilini ilk kez kullandım. Frenler etkileyiciydi. Herhangi bir sorun yaşamadan tur atmayı başardım. Oldukça eğlenceliydi”

Genç Vettel’in 2015’te 300 beygirin üzerinde araçlarla mücadele etmeden önce bir deneme yaptığı düşünülüyor.


Yorumlar

“Vettel’in Küçük Kardeşi Yarış Hayatına Başlıyor” için 8 yanıt

  1. Ben anlamıyorum ya..Yetenek aileye değil kişiye özeldir. Magnussen’in babası yarış pilotu diye pilot olmuş..İkisininde durumu ortada..Keke’nin oğlu Nico’nun durumu ortada. Senna’nın yeğeni Bruno’nun durumunu da görmüştük. Yani bu insanlara da yazık sırf o büyüden etkilenip bir mucizenin peşine düşüyorlar. Rosberg belki inanılmaz bir doktor olacaktı, Bruno belki fevkalade ünlü bir sörfcü olacaktı, Magnussen belkide Astronot olacaktı yani bu cocuklara neden izin verilir..
    Bu küçük Vettel’de bir ışık mı var cidden yani normal çocukta olamayan bir yetenek varsa eyvallahta sadece elindeki fırsatların artısını gösterebiliyorsa bunun anlamı nedir ??

    1. Fabian belki sizin de verdiginiz örneklerdeki gibi abisi Seb kadar yetenekli olamayabilir. Fakat yarışmak onun bir tutkusu ise bunu yaşamalıdır bence. Doğuştan yetenekli olmasa bile zamanla kendini gelistirerek iyi neticeler alabilir.

    2. Yarış işi böyle. Yeterince paran varsa ve küçük yaşta yarışmaya başlarsan dinamikleri kaparak gelişmeyi başarıyorlar.

      Düşünün, Massa’yı bile F1 pilotu yaptılar ve şampiyonluk için yarıştırdılar.

      1. +1. Schumi, Senna gibi doğuştan süper, muthis yetenekli pilotlara nadir rastlanıyor. Şu anda da doğuştan yetenekli pilotlar elbette ki var fakat simdiki başarılarını %20 yeteneğe, %80 çok çalışma ve azme borclular.

  2. Fabian Vettel geliyor vettel sülalesi f1 de her zaman şampiyon olacak heyytt be arabayı sürüşe bak

  3. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Vettel Ferrari’de 😀

    1. +1. 🙂

    2. Onur Gentas avatarı

      Hahaha yahu helal olsun valla hiç aklıma gelmedi:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir