Toro Rosso’nun Listesinde Dört Pilot Var

yazar:

kategori:

Jean Eric Vergne’den boşalan 2015 Toro Rosso koltuğu için dört farklı aday olduğu açıklandı.

Red Bull’un Vettel’in ayrılmasının ardından Daniil Kvyat’ı yarış koltuğuna getirmesi, Toro Rosso’nun bir koltuğunun 2015 için boşalması anlamına geldi.

Takımın yeni pilotu Verstappen takım için en iyi kararın Vergne’in takımda kalması olduğun söyledi.

Ancak Fransız pilot 2015 yarış koltuğu için 3 farklı isim ile mücadele etmek zorunda.

Konu hakkında açıklama yapan Franz Tost “Durum hala açık. Toro Rosso koltuğu için Pierre Gasly, Jean Eric, Carlos Sainz ve Alex Lynn’den oluşan dört farklı aday var” dedi”

“Herşey hala açık. Henüz hiçbirşeye karar vermedik. Red Bull önümüzdeki hafta içinde bir karar verecektir. İşte o zaman iki çaylak ile mi, yoksa bir deneyimli bir çaylak pilotla mı yarışacağımızı bileceğiz”

Tost, Vergne ile yola devam etmek istediğini yineliyor.

“O takımda kalması gerektiğini bu yıl birkaç kez gösterdi. Ben şahsen onunla devam etmek istiyorum. Jean Eric F1’de rekabetçi bir araç alırsa çok iyi işler yapabilir. Ama Red Bull’un ne karar vereceğini göreceğiz”


Yorumlar

“Toro Rosso’nun Listesinde Dört Pilot Var” için 2 yanıt

  1. Ulan bu adamı da harcıycaz galıba…algersuarı bır bu adam ıkı..hala jaıme ye uzuluyorum…Markocan la vettele yol vermedı kavgasıyla ıplerı koparmıslardı…

  2. jean eric vergne en iyilerden biri aslında.malezya 2012 de diğerleri 2 pit yaparken,o kendi kararı ile intermedia lastikte kalmış ilk 6 ya yerleşmişti kırmızı bayrak çıktığında.bu seneki macaristan yarışınıda unutmayın.2.ci gidiyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir