Fry: “Button’un Tecrübesi Ona Avantaj Sağlayacak”

yazar:

kategori:

Brawn GP CEO Nick Fry’a göre eğer bu seneki şampiyonluk mücadelesi Jenson Button-Sebastian Vettel arasında gerçekleşirse Button’un bu savaşta tecrübesinin avantajını görecek.

Fry: “Jenson kadar uzun süre F1′de bulunmuş ve onun geçtiği yollardan geçmiş kim olursa olsun, daha genç olan herhangi birinden çok ama çok daha güçlü olur.”

“Sebastian’ın kesinlikle heyecan uyandıran bir pilot ama Jenson’un tecrübesinin hesaba katılması gerektiğini düşünüyorum”

Fry, önceki senelerde BAR ve Honda’daki sıkıntılı zamanlarınına rdınnda Button’un şu anki durumdan oldukça keyif aldığına inandığını söyledi.

Fry: “Jenson’un kademeli olarak oldunlaştığını düşünüyorum. Bu süreçte bir çok savaş yarası aldı ama bunlar onu şimdi daha da güçlü bir hale getirdi.”

“Kendi içinde çok rahat ve İspanya’da ne kadar hırslı olduğunu ve kazanmak istediğini yine gördünüz. Bu bünlerde yenilmesi çok zor. Şu anda 29 yaşında biri, çok tecrübesi var, daha rahat ve bu da kendi içindeki güven açısından büyük bir fark yaratıyor.

Button’un rahat şekilde lider olmasına rağmen Brawn’ın şu anda tedbiri elden bırakmadığını söyledi.

Fry: ”Her bir yarışa ayrı ayrı bakmaya devam ediyoruz. Henüz daha sezonun başındayız ve olduğumuz yer harika. Ama içimzde bunu pek düşünen birisinin olduğunu düşünmüyorum”

“Bu, elinden gelenin en iyisini yapma işi ve biz de bunu yapıyoruz. Takımın hayatta kalması sürecinde adımları birer birer atmayı öğrendik ve şimdi de aynı felsefede devam ediyoruz”

“Her gün yeni bir gündür ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız. Çocuklar harika işler çıkarıyor ve harika bir atmosfer var.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir