Trulli: “İspanya GP Tek Seferlikti”

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, İspanyaGP’de şimdiye kadarki en kötü performanslarını ortaya koymalarına rağmen senenin geri kalanı adına elinde bulundurdukları şans için takımının iyimserliğini koruması gerektiğini söyledi.

Ne Trulli ne de Glock, geçen haftasonu Barselona’da puan alamadı.

Trulli: “Bir parça dikkatli olduğumu söyleyebilirim. (İspanyaGP) Bir defaya mahsustu. İyimserliğimizi korumalıyız, çünkü şimdiye kadar araç çok iyi ve rekabetçiydi.”

“İspanya’da durum böyle değildi ama bir 5.lik yine de dürüstçe konuşmak gerekirse mümkündü. Şimdi odağımızı kaybetmemeli ve aracı geliştirmeliyiz. Esas mesele bu. Eğer mücadele etmeye devam etmek istiyorsak aracı geliştirmeyi sürdürmemiz lazım”

Trulli, gelecek yarış Monako için beklentilerin ne olduğu, TF109′un karakterinin cadde pistine uyup uymayacağı konularında emin değil.

Trulli: “Yarıştan yarışa yaşarım. Yarışlar, yarışılmalı; neler olacağını söyleyemez veya tahmin edemezsiniz. İyimser olabilirsiniz ama ancak Cuma ve Cumartesi araca bindiğinizde bir şey söyleyebilirsiniz. Burada rekabetçi olamayacağımızı Cuma gününden biliyorduk”

“Eğer bir araca sahip olursam Monako’da iyi olacağım, bu kadar basit. Oraya kendime güvenerek gidiyorum ve açıkçası haftasonu boyunca aracın nasıl davrandığını görmemiz gerekiyor. Şüphesiz söylemesi zor, Monako her zaman tahmin edilemez olmuştur”

Monako’daki düşük hızlı virajların Toyota’ya uyup uymadığı sorulduğunda Trulli: ”Şu anda bizim zayıf olduğumuzu düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir