Brawn, İsim Sponsorluğu İçin Gün Sayıyor

yazar:

kategori:

Brawn GP, takımın devam eden başarısına rağmen bu sezon bir isim sponsorluğu anlaşması imzalayıp imzalamayacağına karar verilmesi için güns ayıyor.

Brackley kökenli takım, isim sponsorluğu konusunda Virgin Grubu’ndan bir teklif almıştı ama şu anda uzun vadede daha stabil olabilecek seçenekler ortaya çıkıyor.

CEO Nick Fry, takımın pistte büyük başarılar elde etmesine rağmen sponsorlşuklarla ilgili anlaşmaları hemen yapmanın peşinde olmadıklarını, çünkü önemli olanın gelecek seneler için de garanti verilmesinin olduğunu söyledi.

Sponsorluk durumu için Fry: “Durumu değiştirme kararı aldığımızda değişecek.”

“Aldığımız bir çok teklif var ve bu sene mali olarak kötü durumda da değiliz. İşimizi bu para ve şuanda sahip olduğumuz kaynaklarla yapabiliriz.”

“Ross ve benim aradığımız şey, gelecek 5 sene için en iyi çözüm. Acele etmemize gerek yok. Virgin’den nazik bir teklif aldık ama belki de Virgin kadar girişimci bir firma kadar hızlı bir şekilde hareket edemeyecek büyük şirketlerden başka teklifler de var”

“Gün sayıyoruz, panik yapmıyoruz. Yakın zamanda araçta daha fazla sponsor göreceğimizden eminim ama gözden geçirilerek bunlar yapılacak.”

Fry ayrıca, 2009 senesi boyunca isim sponsoru olmadan yarışmaya da hayır demiyor.

Fry: “Bu sezon içinde bir anlaşma yapabilmeyi umuyorum ama bu seene araçta isim sponsorumuz olup olmayacağını bekleyip göreceğiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir