Hamilton, Rekor Galibiyetin Ardından Gururlu

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bu sezon 10., kariyerinde ise 32. Formula 1 zaferini kazanmasının ardından gururlu olduğunu söyledi.

Galibiyet sayısını 32’ye çıkaran Hamilton, bu zafer ile Nigel Mansell’in en çok kazanan İngiliz olma rekoruna geride bırakmış oldu. Bunun dışında Hamilton en çok kazananlar listesinde 32 galibiyet ile 5. sıraya yükseldi ve Fernando Alonso ile galibiyet sayısını eşitledi.

Hamilton “İnanılmaz bir takım ve inanılmaz bir araca sahip olduğum için çok şanslıyım. Bugün burada harika bir rakibim vardı.”

“Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Galibiyet listesinde tepede olmak oldukça özel.”  dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Rekor Galibiyetin Ardından Gururlu” için 9 yanıt

  1. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Ben bu yarışta yarış dışı bekliyordum ama TOTO beni şaşırttı, @RoyalHunt ‘un dediği komplo çok mantıklı ,şampiyonlugu bir ingilize yedirmezler gibi ama belli olmaz adam o kadar galibiyet aldı.Yarış dışı kalırsa taraftarların gözünde Mercedes biter.

  2. Valla bu saatten sonra rosberg şampiyon olsa ne yazar bir alman takımında yarışan ama bir ingilize ezilen babası gibi 2.liklerle şampiyon olmuş pilotcuk diye anılır levisin canı sagolsun bu sene olmasa bile başka zaman yine şampiyon olabilir ama rosbergin bir daha böyle bir şansı asla olmaz

    1. KimiRaikkonen avatarı
      KimiRaikkonen

      La bu Rosberg netti size? Sanki adam çirkeflik yapıyor.

  3. Biz de izlerken keyifli ve gururluyuz Lewisi

  4. mercedes’in rosberg’i şampiyon yapması için elimde harika bir teori var;

    rosberg önümüzdeki hafta brezilya’da yarış dışı bırakılır, toto wolff üzülür, herkes tüm sezon hamilton’ın yaşadığı şanssızlıkları unutup ros ne şanssızmış havalarına girer, son 2 yarışta olduğu için. sezon içinde yaşananlar bu kadar fazla dikkat çekmez. puan farkı 49’a çıkar.

    sonraki yarış abu dhabi’de hamilton yarış dışı kalır, rosberg kazanıp 1 puan farkla şampiyon olur, toto çıkar, 1 yarış önce de rosberg’e oldu, durum böyle. sezon sonu araçlar limitte der. rosberg’i kucaklar. nurtopu gibi çakma bir alaman şampiyonları olur.

    1. Birçok şampiyonluk senaryosu var.Bana göre en mantıklısını seçip en az dikkat çekerek Rosberg’i şampiyon yapmaya çalışacaklardır.

  5. Şampiyonluga adım adım 🙂

    1. Hevesinizi kırmak istemem ama son yarış Almanlar fena harcama yapacaklar gibime geliyor 😛

      1. Herşeye hazırlıklıyım açıkcası 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir