Horner: “Düşük Downforce Paketi Vettel’in İşini Zorlaştırdı”

yazar:

kategori:

Red Bull’un Takım Patronu Christian Horner, Sebastian Vettel’in düşük downforce paketi ile Amerika’da trafikte yükselirken sorun yaşadığını söyledi.

Komple güç ünitesi değişikliği nedeniyle yarışa pit alanından başlaması kesin olan Vettel için Red Bull, düzlüklerde hızının yüksek olması için düşük downforce paketini getirdi.

Antrenmanlarda önü boşken yapılan çalışmalar, yarışın başında trafikteyken işe yaramadı ve Vettel oldukça yavaş bir ilk bölüm geçirdi.

Horner “Seb için iki yarıdan oluşan bir yarıştı. İlk yarıda rekabet seviyesi çok düşüktü. Sauber ile Force India’ların zamanlarına ayak uyduramıyordu. Ancak sonrasında canlandı.”

“Seb için çok düşük downforce paketini seçtik ve antrenmanlarda onunla çalıştı.”

“Ancak kirli havadayken yeteri kadar yol tutuşu üretemedi. Araçta çok olumsuz etkisi oldu.”

“Pit stoptan sonra temiz lastiklere geçtiğinde denge bir anda geri geldi ve yarış döndü.” dedi.


Yorumlar

“Horner: “Düşük Downforce Paketi Vettel’in İşini Zorlaştırdı”” için 2 yanıt

  1. Bu Redbullda sezon başından beri Vettele karşı bir rüzgar değişimi var, sebebini öğrenmeye çok az kaldı.Belkide imzalar atılalı çok olmuştur, Domenicalli giderken Vettel ile görüşeceğini ve neden görüştüğünün tahmin edilebileceğini söylemişti.

  2. anlaşıldı redbul sezon başlamadan vettelin gideceğini biliyordu .. ric,nun üzerine oynadılar vettelin sezonun test bölümüne katılamaması sorunlar hep bu yüzden demekki baksana ferrarini testine bile katılamayacak kaçıracak .. redbul izin vermemiş vettele niye bu korku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir