Hamilton: “Ayrton Senna Her Zaman Benim Bir Numaram Olacak”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, kahramanı olan Ayrton Senna’nın ülkesi Brezilya’da şampiyonluk mücadelesi yolunda büyük destek göreceğini düşünüyor.

Sezonun sondan bir önceki yarışı olan Brezilya’ya 24 puan farkla lider durumda giden Hamilton’un Brezilyalı efsane Senna’ya olan sevgisi biliniyor.

Dün bir televizyon programına katılan Hamilton “Artık Brezilya pasaportuna sahibim. Brezilyacayı (?) öğrenmeliyim.”

“2008 haricinde burası hep iyiydi çünkü o zaman her yer güneşliydi ancak üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu ve yağmur yağıyordu. Hangi yöne gidersem gideyim o kara bulutlardan üzerime hep yağmur yağıyordu.”

“O sert bir hafta sonuydu çünkü herkes onu (Massa) destekliyordu.  Yıllar geçtikçe burada bana olan destek arttı ve şampiyonada bir Brezilyalıya karşı mücadele etmemem bu konuda yardımcı oldu.”

“Bu hafta sonu büyük bir destek göreceğimi, takım olarak büyük destek göreceğimizi hissediyorum.”

“Senna gerçejten çocukken beni çok etkiledi ve hala etkilemeye devam ediyor. Her zaman sürücü olarak onun gibi olmaya çalıştığımı söyledim.”

“Her ne zaman birisi adımı onunla aynı cümlede kullanırsa gerçekten bundan gurur duyuyorum.”

“Buraya geldiğimde onun varlığını hala hissediyorum. Tüm bu taraftarlar arasında ve ülkede hala yaşıyor olması harika. Bu gördüğüm en özel şeylerden birisi.” dedi.

Daha önce Brezilya’da hiç kazanamayan Hamilton, bu sefer bunu başarmak istediğini söyledi.

Hamilton “Bu yarışa, tüm sezona yaklaştığım gibi yaklaşacağım. Kazanmak istiyorum. Hiç bir zaman şampiyonayı yarışı kazanmadan kazanmak istemedim.”

“Şampiyon oluyorsam o yarışı da kazanmak isterim.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Ayrton Senna Her Zaman Benim Bir Numaram Olacak”” için bir yanıt

  1. Brezilyacayı (?)

    Portekizce.

    Son iki pistte Rosberg genel olarak Hamilton’dan daha iyi. Ama Hamilton’un bir şekilde ikinci bitirmesi yetiyor. Yarış dışı kalması işleri değiştirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir