Alonso, McLaren’in Anlaşma İçin Son Tarih Belirlediği Haberlerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, 2015 sezonunda ne yapacağına dair karar vermesi yönünde kimse tarafından son bir tarih belirlenmediğini söyledi.

Dün çıkan haberlerde McLaren’in Alonso’ya artık kararını vermesi gerektiği yönünde baskı yaptığı, Brezilya ile Abu Dhabi GP aralarında durumun netleşmesi gerektiği söylenmişti.

Bu haberlerin ardından Alonso “Herhangi bir şey için son tarih olduğunu düşünmüyorum. Bir hafta McLaren bir şey söylüyor. Geçen hafta Lotus’tu. Lopez gelecek için benimle konuştuğunu söyledi. Bu doğruydu ancak Formula 1 için değildi. Birlikte çalışabileceğimiz başka bir proje içindi.”

“Her gün bir söylenti çıkıyor. Bugün ile Marussia’yı 1 dolar karşılığında satın aldığımı okudum. Kesinlikle doğru değil! Her zaman aynı şey oluyor ancak önemli olan, Japonya’da ve 2-3 ay öncesinde söylediğim gibi, bir karar aldım ve o kararı takip ettim. Umarım kısa sürede öğreneceksiniz.” dedi.


Yorumlar

“Alonso, McLaren’in Anlaşma İçin Son Tarih Belirlediği Haberlerini Yalanladı” için 18 yanıt

  1. gideceğim yeri bir ben bilirim diyo Alo 😀

  2. Bence istediği redbull koltuguydu tabi redbull o kadar parayı alonsoya degilde genclere yatırım yapmayı secince bence ortada kaldı. cunku seneye bu performansla mercedesle ancak redbull basedebilir.

  3. Alonso şampiyon belli olana kadar bekleyeceği kesin. Çünkü Hamilton herhangi bir araçta aksaklık gibi durum olmasın kesinlikle rosberge geçilmez. Ama olurda araç arızasıyla şampiyonlukta giderse saniye mercedeste durmaz. Alonso , bence bunu bekliyor olası bir ayrılıkla amacı merecedeste yarışmak. Kabul etmeliki kendisi için en az risksiz ve garantisi yüksek takım Mercedes. Diğerleri seneye tam bir süprizdir. Adamda süpriz istemiyor ee yaşta ilerledi. Düşüncesinde sonuna kadar haklı.

  4. Murat Aksoy avatarı

    Alonso nun kararı 1+x yıllık bir McLaren anlaşması veya başka imtiyazlar da dahil bir sözleşme. Eğer kabul ederseniz gelirim yani 3 aydır bir degisiklik yok diyorsa bundan bahsediyor olmalı. Zaten iyi bir işe sahip hala Ferrari ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Niye dert edinsin ki en fazla bir sezon daha Ferrari’de bekleyip srneye Mercedes’e geçerim diye düşünüyor bence ve Alonso’nun asıl beklediği şey ise Hamilton ile Mercedes arasında gerçekleşecek görüşme. Alonso Mercedes’e çoktan bir teklif bile vermiş olabilir

  5. açıklama ulen .açıklamada meraktan çatlasınlar. nasılsa bizce bir mahsuru yok 🙂

    1. meraktan çatlayanlar diğerlerinden ziyade Alonso taraftarları olmasınlar 🙂

      1. yok kardeşim bizim içimiz rahat 🙂

        1. kesin öyledir. Buna adım gibi eminim 🙂

        2. Bizim icimiz de rahat Nebi, emin ol, McLaren icin vazgecilmez pilot yoktur. 🙂

          1. Bir Ferrari fanatigi olarak katılıyorum.

            Zamanında Senna’nin McLaren’de kalması için McLaren-Lamborghini ortaklığına ihtiyacı vardi. Fakat Ron Dennis bunun uzun vadede çok olumlu bir katkisi olmayacağını anlayınca Senna’yi Williams’a bırakmıştı.

          2. Belki haklısın ama şu anda durum farklı.bilhassa ronun elinden bile gelen bir şey yok.

  6. 1 dolarım hazır. Marussia’yı getirin bana.

    1. aldın diyelim. Ardından eskiden kalan motor, lastik ve diğer tedarikçi borçlarını neyle ödeyeceksin 😀

      1. bizim kargoda çalışan araca şoför lazım gelsin çalışsın 🙂

  7. Muammer UYAR avatarı

    Formula 1 in monoton hayatına heyecan kattın be başkan 🙂

  8. En doğru zamanda açıkla kararını.Kimin ne dediğine bakma.Yakında öğrenirler zaten.

  9. hacı sende açıkla artık planlarını bukadar kişi senin ayağına tartışıyor buralarda. Milletide bir rahatlat be valla sayende button ve magnusen 10 yıl yaşlandılar.

  10. umarım …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir