Mclaren Alonso Hakkında Aceleci Değil

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz hafta karşılıklı söylenenlere rağmen Mclaren takım patronu Ron Dennis, Alonso konusunda sezon bitene kadar bir karar vermeyeceklerini söyledi.

Alonso Çin’de sıralamaların ardındna yaptığı açıklamada daha fazlasını hakettiğini, Ron Dennis’in kendisini sessizlik ile suçlamakta haksız olduğunu söylemişti.

Alonso "Yalan söylemektense sessiz kalmak daha iyi. Bence bunu o da daha fazla yapmalı. Mclaren’in bu sene pist içinde ve dışında içerisinde bulunduğu tüm spekülasyonlar bunlardan kaynaklandı."

"Herkesin kendi felsefesi vardır. O da kendi felsefesine sahip. David Coulthard, Juan Pablo Montoya ve Kimi Raikkonen ile çok konuştum ve hepsi takımdan ayrıldıktan sonra mutlu olduklarını söyledi. Bunda bir neden olmalı" demişti.

Alonso’nun bu yorumları gelecek sene takımda olmayacağı spekülasyonlarını daha da arttırdı.

Ancak Dennis, Alonso’nun bu yorumlarının kendisini 2008 için acele karar vermeye zorlamayacağını, gelecek sene ile ilgili planları sezon bittikten sonra onunla konuşacağını söyledi.

Dennis "2008 için pilotlar konusunu Brezilya’dan sonra konuşacağız. Sürekli bunları söyledik. Her iki pilotumuz ile anlaşmamız var. Gelecek yarışın ardından görüşme yapılana kadar bu aynen devam edecek." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir