Caterham Formula 1’e Devam Etmek İçin Bizlerin Yardımını Bekliyor!

yazar:

kategori:

Tasfiye memurlarının Marussia’nın Formula 1 faaliyetlerine son verdiğini açıklamasının ardından gözler Caterham’a çevrildi.

Marussia ile çalışan yetkililer, takımın devam edebilmesi için gerekli yatırımı bulamamaları sebebiyle takımın çalışma faaliyetlerine son verildiğini ve çalışanların işten çıkarıldığını açıkladılar.

Bu açıklamanın ardından gözler bir diğer sorunlu takım Caterham’a çevrildi. Caterham da tasfiye çalışanlarının kontrolünde. Çeşitli yatırımcılarla görüşmeler yapan takım, Formula 1’de kalmak için farklı bir yol deniyor.

Takımın 14 Kasım’a kadar 2.35 milyon pound para bulması gerekiyor. Bunun için takım bir yardım kampanyası açtı. www.crowdcube.com/caterham adresinde başlatılan kampanya, başlatılmasından henüz 2 saat sonrasında 111,553 pound toplamayı başardı. Şu saatlerde ise 323 bin pounda çıkmış görünüyor.

Bu kampanya kapsamında takıma ait, takımın eski araçlarına ait bir çok şey satışa sunuldu. Satılanlar içerisinde ön kanat, arka kanat, yarış tulumu, pitlerde giyilen botlar, tişört, eldiven, şapka gibi şeyler bulunurken bunun dışında araç üzerine isim, logo koyma gibi seçeneklerde bulunuyor.


Yorumlar

“Caterham Formula 1’e Devam Etmek İçin Bizlerin Yardımını Bekliyor!” için 3 yanıt

  1. Yağmur Deniz Solmaz avatarı
    Yağmur Deniz Solmaz

    Valla 1 milyon kişi 5- 10 Lira katkı koysa yollarına devam ederler. Bu verilen para kimseyi fakir yapmaz ama bir F1 takımı kurtulabilir. Neden olmasın. Ben vereceğim. pissedasafart kardeş bence küçük takımların hepsine ihtiyaç var. F1 onlarla anlamı bence.

  2. Murat Aksoy avatarı

    Bu ay emlak ve çevre vergisi, yardım edeyim?a bandrol, subat araç muayenesi, nisan’da trafik sigortası, mayıs dask+konut sigortası, yine arabaya yazlık lastik lazım , temmuz tekrar bandrol iki tane bayram var biri de kurban em az 1000TL de ona lazım, e bütün sene çalıştık iki hafta tatil için de bütçe ayırmak lazım. Tekrar emlak ve çevre vergisi ve ikinci tura başlıyoruz.

    Simdi ben hangi ara Catheram’a yardi

  3. pissedasafart avatarı
    pissedasafart

    caterham a gridde gerek yok bence. keşke marussia bole bişi yapsaydı. adamlar calısa calısa zorlada olsa puan almıslardı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir