Rossi, Şampiyon Olabileceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Valentino Rossi, kariyerinin en mücadeleci rakipleri ile karşılaşıyor olsada tekrar şampiyonluk kazanabileceğine inanıyor.

İtalyan pilot Ducati pilotu Casey Stoner’ın domine ettiği geçtiğimiz sezon ancak 3. olabilmişti.

Rossi "Bu konu hakkında şüphe yok. Artık yarış kazanamayan ya da eskisi gibi çok fazla kazanamayan sürücüler kendilerine "Tekrar bunu başarabilir miyim?" diye soru sorarlar. "

"Benim cevabım ‘Evet’ çünkü ben tekrar şampiyon olmak istiyorum. Gerçekten bunu tekrar başarmak istiyorum." dedi.

Rossi ayrıca Casey Stoner ve Dani Pedrosa’nın eskiden kendisine karşı mücadelede bulunan Max Biaggi ve Sete Gibernau’ya göre çok daha iyi olduklarını söyledi.

Rossi "Şuanki rakiplerim eskiye göre daha iyi. Biaggi ve Gibernau çok güçlü pilotlardı ancak bugün Stoner ve Pedrosa yeni nesil sürücüler ve onlar daha da güçlü. "

"Ben iki neslin arasındayım. Geçmişe göre kendimi daha kötü hissetmiyorum ve hala hızlı olduğumu düşünüyorum. Ancak doğru yerde olmak için bir çok şeye ihtiyaç var. " dedi.


Yorumlar

  1. suleyman karatas avatarı
    suleyman karatas

    rossi buyuk bı yetenek 2 sezondur motorun mekanıc bolumunde proplem yasıyo ama 2008 rossi nin yılı ben sımdıden solıyım go go go !!!

  2. herşey motor değil, Doohan seni bisikletle bile geçerdi. Nihayet senin motorunu zorlayacak 3-5 motor yaptılar da normal gücünü gördük.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir