McLaren Abu Dhabi İçin İki Farklı Araç Hazırlıyor

yazar:

kategori:

Son gelen haberlere göre McLaren takımı, sezonun son yarışı Abu Dhabi’de son yarış olmasına rağmen geliştirilmiş bir paketi piste sürecek.

Honda ile yeni bir döneme başlamaya hazırlanan McLaren’in, yarış sonrası testlerde Honda’nın motorunu yerleştirdiği bir geliştirme aracı hazırladığı biliniyor.

Bunun dışında McLaren yarışta da yeniliklerin eklendiği araçla yarışacak.

Eric Boullier “2015’teki yeni araç öncesinde hazır olduğumuzu anlamak için geliştirme aracı hazırladık çünkü Honda’nın çoklu sistem kontrolü yapması gerekiyor. Bunun dışında pist ile Woking arasındaki IT bağlantısını da kontrol etmemiz lazım. Bu yüzden test seansında bu tür şeylere çok odaklanmamak için araç gelişim programını değerlendirmeye karar verdik.” dedi.

Bunun yanında McLaren’in cuma antrenman seanslarında da aerodinamik olarak güncellenmiş tasarımları mevcut araçta denemesi bekleniyor.


Yorumlar

“McLaren Abu Dhabi İçin İki Farklı Araç Hazırlıyor” için 3 yanıt

  1. Mclaren Abu Dhabi’de Willams’ı geçebilir.

  2. Umarım Mclaren-Honda birlikteliği başarılı olurda bu yıl ki gibi sadece takım arkadaşları arasında geçen bir sezon izlemeyiz. Ve tabiki Hamilton ve Alonso nun tekrardan şampiyonluk için çarpıştığını görmek hoşuma gider doğrusu.

  3. alonsonun kesin ikna olması için olabilir mi ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir