Alonso, Esnek Renault Anlaşmasını Kabul Etti

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Renault’tan 2008’in sonunda ayrılabileceğini yönündeki düşünceleri destekler ifadede bulundu.

İspanyol pilotun yeni Renault anlaşması henüz resmi olarak açığa çıkarılmadı ama düşünülen o ki, arada anklaşmazlık veya olumsuz bir durum olması halinde 2008 sonunda taraflar anlaşmayı bitirebilir.

Alonso, Sport Bild’e şu ifadeyi kullandı: "2009’a kadar süren bir anlaşma imzaladım ama bu, (anlaşma) esnek"


Yorumlar

  1. Ferrariden her şey beklenebilir ayriyetten neden almasın ki?

  2. DİYELİM Kİ başarılı olmadı ferrari alonsoyu alma gibi bir isteği olduğunun işaretlerini vermedi bence mc larene dönmesinin söz konusu olableceğide mantıklı değil ee ozaman toro rosso mu bunu şampiyon yapacak araçverecek yoksa toyotamı wilyıms mı onu şuanda ve bundan sonra şampiyon yapacak tek takım reno dur oturup bir daha düşünsün dengesiz insan alonso..

  3. Bence alonsonun 2009 için ne karar vereceği renoya bağla,reno eğer rekabetçi ve birincilik kazanabilecek potansiyele sahip bir araç yaparsa alonso kalır..Aaa ağer bunların tersi olursa yani rekabetçi bir araç yapamazsa 2. dünya şampiyonu bir pilot olarak elbette şampiyonluk kazanabilecek bir araç arayacaktır,bu çok doğal,kimse unutulmak istemez…alonso için en iyi olan neyse o olsun diyim,çünkü o gerçekten iyi bir pilot….

  4. ferrariye geçerse ne olurki kötü bakımdan?herşeyin daha iyi olsa daha mı kötü olur yani sutil gelse geliştirse arabayı ona laf yok fernandoya mı var acaba?yoksa bu ksıkançlıkmı?

  5. bence amacı 2008 sonunda ferrariye geçe bilmek umarım böyle birşey asla olmaz

  6. İyi bir sene geçirirse ayrılmasına da gerek kalmaz.

  7. yaaa bu adam kalsın renoda ya kral fernando ya nereye gitse uçuruyo adam bence renoda kalsın.

  8. Esnek derken anlaşmayı uzatabileceğini kastetmiş sanırım. yani renault rekabetçi bir otomobil üretebilirse veya üretebilcek potansiyeli alonsoya gösterirse anlaşma uzatılabilecektir,aksi takdirde alonso gelen tekliflere göre ayrılabilirde…Alonso açısından oldukça akıllıca yapılan bir anlaşma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir