Nazionale Piloti: 6 – All Stars : 6

yazar:

kategori:

Geliri UNESCO, UNICEF, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Umut Çocukları Derneği’ne aktarılacak olan, Formula 1 sürücülerinden oluşan futbol takımının ünlülerden oluşan All stars takımı ile karşılaştığı yardım maçı bu kez diğer iki yılın aksine beraberlikle sonuçlandı. 

Felipe Massa, Nico Rosberg, Giancarlo Fisichella, Sebastian Vettel gibi isimlerin oynadığı pilotlar futbol takımına Tugay Kerimoğlu da eşlik etti.

Maçın ilk yarısında All Stars takımı maça üstünlüğünü koymuş olsa da, Pilotlar takımı ikinci yarıda atağa çıkarak 6-1 geride olmasına rağmen maçı bırakmadı ve skoru 6-6’ya getirmeyi başardı.

All stars takımı maçın ilk devresinde üstün bir oyun sergileyerek golleri buldu. Maçın ilk golü Mehmet Özdilek’ten geldi. All Star takımın diğer gollerini ise Rıdvan Dilmen(2), Bülent Uygun ve Tanju Çolak kaydetti.

Pilotlar takımı ise maça tutuk başladı. İlk yarıda tek gol üstün performans sergileyen Tugay Kerimoğlu’ndan geldi. İkinci yarıda, All Star karmasında kondisyon eksikliğinin baş göstermesiyle üstünlüğü eline alan pilotlar, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella ve Maro Engel(3)’in golleriyle skorda eşitliği yakaladı.

Maç sayesinde hem eğlenceli dakikalar yaşanmış hem de korunmaya muhtaç çocuklara yardım sağlanmış olundu ancak tribünlerdeki boşluklar da gözden kaçmadı. Maçı izlemeye yaklaşık 2 bin kişinin geldiği bildirildi.

 

 

 


Yorumlar

  1. DTM pilotuymuş

  2. adı Engel ama kim oldugunu bende bilmiyorum…

  3. burak bocek avatarı

    Evet o 57 numara adını unuttum bende ama Rosberg ile stada geldi muhtemelen arkadaşıdır.

  4. 57 numaralı formalı kimdi pilotların takımında oynayan,ben Vettel zannettim önce ama değildi,filinta gibi olmasından pilot olduğu belliydi ama kim olduğunu çıkaramadım…Ama çok iyi top oynuyor…

  5. ya İstanbul'da yaşasam geleceğim ama gelemiyorum bir türlü seneye inat edip 600 milyonluk ana tribünden izleyeceğim tabi ali samiyendede olacağım inşallah

  6. gerçekten mükemmel bi maçtı. Dayım ve iki arkadaşımla beraber geldim ama durum şu ki yanlış anlaşılma nedeni ile biletlerimiz kapalı üst'tü… :@ amaa şöyle bir güzellik var =) http://www.TRF1.net'in kocamaan ve mükemmel pankartını ben görüntüledim ben ben ben =)) massama sarıldım, jason'a bağırdım bana öpücük gönderdi sapık ya =) yanınızda olamadığım için çok üzgünüm ama sıcaklığınızı taa karşı tribünden hissettim =) seviorum hepinizi çok =)

  7. trf1 olarak 2.yarı kale arkası çekimleri yaptık, haberin fotoğrafındaki kafa da gol oldu ama kaçıncı goldü bilmiyorum 🙂 Gülmezin eline sağlık iyi yakalamış

  8. Güzel bir organizasyondu..Katılan F1 pilotlarını tebrik ederim..Evde oturmak yerine gidip çocuklara destek olalım dedim…Bizim futbolculardan Rıdvan,Mehmet,birkaçı hariç diğerleri köfte gibi 🙂 ikinci yarı pilleri bitti skor 6-6 ya geldi…
    Oraya gelen bir grup GS taraftarına söyleyecek söz bulamıyorum tam bir gereksiz insanlar topluluğu,Bülent Uygunu her topu aya alışında yuhladılar,ayıp yahu adam tatilini kesip çocuklara yardım için gelmiş orada bile tahammül edemiyorlar…Adamların F1 le veya orada olan organizasyonla alakaları yok Kriket maçıda olsa oraya kendilerini tatmine gelmişler…..

    Biletlerin ucuzluğuna göre daha fazla seyirci olmalıydı…Güzeldi…

  9. haber resminin büyüğünü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne kadar büyük ve nasıl g örünüyor

  10. burak bocek avatarı

    Bütün maç en çok Massa gol atsın diye bekledim en sonunda bir tane attı bir topuda direkten döndü:)

  11. burak bocek avatarı

    Çok güzel maçtı bazı taraftarların gereksiz tezahuratlarını saymazsak epey zevkliydi.Trf1.net ekibide baya kalabalık gelmiş:)ilk başta Rosbergi gördüm ben sevgilisi ve bir arkadaşı ile pazardan gelir gibi geldi tın tın geçti önümüzden yanımdaki arkadaşlar dondu kaldı:)Yanlız bizim Türk oyuncular çok yaşlanmış,kilo almış koşamıyorlar ya hehe.Massa öyle aracın içidne önümüzde beklemiş kapı açıldı bize bakıyor şaşkın herkes yanımdaki arkadaş nerdeyse aracına girecekti.Vettel bu arada halen berbat oynuyor:)

  12. abdurrahman  yeşiloğlu avatarı
    abdurrahman yeşiloğlu

    duyduğuma göre, maçın başlama saatinde daha uçaktan yeni inmiş.

  13. maç güzeldi. all star takımı bu sene daha iyi hazırlanmış.acaba alonso neden yoktu

  14. Massa pazar günkü yarıştada golünü atar ve kupayı alır.

  15. mustafa ozca avatarı

    felipe ve fisichella da birer gol attı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir