N.Technology de F1 Başvurusunu Teslim Etti

yazar:

kategori:

N.Technology yarış takımının ve Uluslararası Formula Master Şampiyonasının sahibi olan MSC Organization Ltd. de 2010 dünya şampiyonası için başvuruda bulundu.

Kuruluş, 2001-03 yılları arasında Avrupa Binek Otomobil Şampiyonası’nda Alfa Romeo’nun ard arda kazandığı üç şampiyonlukta takımı idare etmiş ve 2005-07 yılları arasında Dünya Binek Otomobil Şampiyonası’nda yer almıştı.

Ayrıaca 2007’den bu yana WTCC’ye destek olan Formula Master serisinin de yaratıcısı.

Takımın personelleri arasında, Eurosport CEO’su Angelo Codignoni, N.Technology takımı kurucuları Mauro Sipsz ve Monica Bregoli, teknik direktör Andrea Adamo ve eski Trident Racing İdari direktörü Alessandro Alunni Bravibulunuyor.

Böylece N.Technology de önümüzdeki yıl Formula 1’de yarışmak için başvuruda bulunan Prodrive, Lola, USF1, Team Superfund, Epsilon-Euskadi, Campos Meta 1 and Litespeed takımlarına katılmış oldu.

 

 


Yorumlar

  1. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    wtcc de borusan otomativ vardı turkuvaz bmw ibrahim okyay vardı heralde ama f1 le başlangıç komik olur en azından formua 2 gp 2 gibi organizxasyonlarda tecrübe edinmek lazım takım kurmak kolay mı o kadar

  2. Evet bağımsız takım tarzı bir şey. Red Devil diye bir arabaları vardı Subaru Impreza WRC… Ercan Kazaz'ın fikriydi yanlış hatırlamıyorsam.

  3. katafalk kaya avatarı
    katafalk kaya

    vega_nitro, wrc'de yaristilar dedigin bagimsiz suruculerdir heralde? takim olarak yaristiklarini hatirlamiyorum ama yaniliyor da olabilirim.

  4. Tamamen Türk takımı olmaz da mutlaka yarı Türk takımı olabilir. Çünkü zamanında WRCde bile yarıştık yani. Ama kısa vadede Türk pilot koymasınlar (çünkü yok-olanlar da Jason gibi).

  5. katafalk kaya avatarı
    katafalk kaya

    arkadaslar saka maka diyoruz ama butce sinirlamasi oldugunda tamamen turk menseili bir takim kurulsa fena mi olur yahu 🙂 sadece bir fikir..

  6. Bu takımlara ilave olarak Brabham ve March da var toplamda 9 takım oldu…

  7. kaan kaanhan avatarı

    gitgide artıyor 🙂

  8. yaw bu kadar başvuru varda bunların hepsi kabul edilsede
    formula 1 de en fazla 2 sene kalırlar
    sonunda yine bu yarışan takımlar kalacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir