Mosley'den Hodri Meydan: Kendi Serinizi Oluşturun!

yazar:

kategori:

Eğer itirazları olan 9 FOTA üyesi Formula 1’de olmasa bile gridin dolması adına şimdiye kadar 2010 şampiyonası için başvuran takımlar yeterli gibi görünüyor.

En son olarak Epsilon ve N. Teknology’nin de başvurduğunu açıklaması sonrası potansiyel giriş listesi 20 araca kadar çıktı.

Buna ek olarak Carlin ve Manor Motorsport’un da başvuru yaptığı yönünde söylentiler var.

Williams’ın yanısıra şimdiye kadar resmi duyurularıyla Prodrive, Lola, USF1, Superfund, March, Campos, Litespeed ve Brabham 2010 başvurularını doğrulamıştı.

Ferrari, McLaren ve hatta bu senenin şampiyona lider Brawn’ın kaybedilmesi belki FIA’yı üzecek ama 2010 şampiyonası için başvuruda bulunan takımların fazlalığı Mosley’e cesaret vermiş gibi görünüyor.

Takım başvuruları sorulan Mosley: “Oldukça iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum”

“Şu anda bir anlaşmazlık var ve biz sonunda kimin başarılı olacağını göreceğiz. Onlara söylebileceğim şey, eğer kuralları yazmak istiyorlarsa kendi şampiyonalarını organize etmeliler”

“Biz bunun için kuralları yazıyoruz. 60 yıldan bu yana bunu yapıyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

FIA, 12 Haziran’da 2010 girişlerini yayınlayacak.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    eywallah 🙂

  2. hakkım helal olsun elifcim:)

  3. erhan aydın avatarı

    mcl_lewis haber doğru.hepimize müjdeler olsun

  4. elif çivici avatarı

    mecbur hissettim:Dwtcc nin hakkı üstümde kalmasın dedim :D:D

  5. Açıkladığın için teşekkürler ama hiç gerek yoktu 🙂

  6. bikere tatmış kırbacın tadını adam, vazgeçermi hiç
    oda biliyo sonunun geldigini gider ayak şu f1 i karıştırayım diyo yani cami duvarı misali

  7. elif çivici avatarı

    wtcc severim izlerim de den gelirse demek istedigim reytinglerin aşırı düşecegi yönündeydi..yanlış anlaşıldım 😀 bu arada da mosleyi izlemek derken oluşturacagı süper takımlar olmadan ki seriyi kastettiimm:P:P:P:D

  8. Bu arada wtcc zevkli bir seridir:)

  9. Aman tanrım mosleyi izliyormuşuz:D

  10. Ahmet  Keleş avatarı

    wtcc'ye hakaret bile olur yani öyle olsa 😀 gitsek tarlada eşek yarışı yapsak daha çok tutar.

  11. elif çivici avatarı

    sen ne diyorsun be adam ?? o fota üyeleri gitse sen wtcc kadar bile izlenemezsin..

  12. yokmu orda bitane delikanlı sıksın şu bunağın kafasınada millet sporu konuşsun

  13. Lan Mosley valla malsın ya.. Bu seriyi oluşturanlar sanki sizsiniz allahın zihinsel özürlüsü.. Biz senin o pörsümüş eşşek suratın için mi izlion sanki F1'de takımlar o zaman kendi serilerini kursunlar diyosun.. Ben anlıorum tabi şimdi yeni seri kurmak zor ve takımlar da bunu yapmayacaktır bu yüzden sende yükleniosun her taraftan tam anlamıyla ki seneye bütün söz sende olsun , adeta tam anlamıyla istediğini yapmak zorunda kalsın takımlar bu kadar baskına tağmen F1'de yarıştıkları için.. Ama o takımlar bi kurarlarsa da o seriyi var ya o zaman sen yaprağı yedin !..

  14. erhan aydın kardeş doğrumu söylüyon şifresizmi işte bu güzel haber
    sevindim

  15. Ahmet  Keleş avatarı

    ne kırbacı ya su borusu anca paklar bu pörsümüş herifi

  16. Melih Sönmez avatarı
    Melih Sönmez

    O mosley in kullandığı kırbaçı bulup mosley i kırbaçlamak istiyorum…

  17. erhan aydın avatarı

    karadaşlar haberiniz varmı?artık yarışlar trt den ŞİFRESİZ yayınlanacak.herkese duyrulur…

  18. içine ettiniz zaten F1'in hala daha konuşuyorsunuz BAY MOSLEY

  19. o bunagı seven varmıkii hala takımlara zıt gidip duruyo yakında başına bi iş gelse barii şu kırbaç skandalı gibi:D

  20. Ahmet  Keleş avatarı

    çok kılım bu adama ya 🙂

  21. ahmet herzamanki gibi yapıştırmışsın lafı:D:Dhelal olsunn..

  22. Ahmet  Keleş avatarı

    sen oluştur lan kendi serini ökz sanki formula1 babandan kaldı

  23. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Yeni seri oluşturmak kolay gibi gözüksede çok zor.Ve aslında ihtiyaçta yok.F1 takımların eseridir ve bir kişi yüzünden terkedilemez. Mosleyin gitmesini sağlamak bence en akıllıca çözüm.Tabi bunun için ne yapılabilir bilmiyorum.

  24. mert merter avatarı

    BEN hep demisimdir yeni seeeeeri GP1
    AMA nerde o günler

  25. GP-1 projesi yani FOTAnın ayrı bir şampiyonada yarışması sadece kısa süreli olabilir. Mutlaka aralarında bir anlaşmazlık çıkar zaten. Gitmesi gereken, gitmek isteyenler gitsin derim. Kalan takımlar ve yeni gelecek mühendislik takımları (Prodrive, Brabham, March, LOLA, Alfanın WTCC araçlarını hazırlayanlar) F1e yeter. FOTAnın arkasında sayılmam yani…

  26. ahmet arkadasım cok dogru söylüyosun ama nerde o günler keşke olsada bu bunakların yüzlerini görmekten kurtulsak her haberlerını okudugumda şartellerim atıyo resmen.

  27. FOTA üyeleri için ise Mosley: "Onlara söylebileceğim şey, eğer kuralları yazmak istiyorlarsa kendi şampiyonalarını organize etmeliler"

    Kesinlikle katiliyorum, kendi organizasyonlarini yapsinlar kurtulsunlar bu ac gozlu akbabalardan. Parayi veren takimlar, ureten takimlar, show u yapan takimlar, bunlarda kalkmis Formula-1 bizim diyor, alin sizin olsun tepe tepe kullanin abi, GP-1 hayirli olsun hepmize der geceriz 🙂

  28. Yaw hepside gelsin ve elemeli yarışlar olsun ve en son hangi takım kalırsa o şampiyon olsu bari.Futbola benzedi biraz ama.:))Yada F2 ve GP2 de yükselme gurubu oluşturulsun Ve 1. olanlar F1 e yükselsin.Yani bi nevi küme düşme gibi bişey.Buda çok fazla futbolumsu oldu ama bütün tarımaları bitirebilir bu uygulama bence.:))

  29. 40 milyon dolara az sıksa türkiye de bir takım hazırlar.bence bu iki kurumun birbirinden ayrılması en iyisi. olay kim kimden üstün safhasına geldiki bu her iki tarafada ciddi zararlar veriyo. fota ayrı bir seride yarışsın. ben fota takımlarını tercih ederim. adı f1 kalan ama eski f1 le alakası olmayan bir seriyi izlemem.

  30. aslında gerçekten bu dokuz takım -ki ekleneler de olabilir, çünkü gelecek olan takımların bazıları üretici takımlara bağımlı olacak- kendi serilerinde yarışmaya başlasalar merak ediyorum o zaman f1 in izlenme oranları, yeni serinin oranlarının yanından geçebilir mi? tabi yeni seri oluşturmanın pek de kolay olmadığını kabul etmek lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir