Briatore: Çifte Puan Akıllı Bir Fikir

yazar:

kategori:

Eski F1 takım patronu Flavio Briatore, Bernie Eccelstone’ın önerdiği ve bu yıl ilk kez kullanılan çifte puan kuralının akıllıca bir fikir olduğunu söyledi.

2014 sezonunda son yarışa Hamilton 17 puan farkla lider gidiyor. Ancak son yarışta verilen çifte puan kuralı ile Hamilton şampiyonluğu Rosberg’e kaptırabilir.

Bu hafta İtalyan RAI’ye konuşan Briatore “Çifte puan akıllıca bir taktik. Önümüzdeki iki hafta boyunca herkes bunu konuşacak. Bravo Bernie! Abu Dhabi’de herkes bunun hakkında konuşacak” dedi.

Mercedes takım patronu Toto Wolff ise “Bernie’nin bunu sevdiğini sanmıyorum. Bu yüzden muhtemelen önümüzdeki sezon bundan kurtulmamız gerekiyor” dedi.

 


Yorumlar

“Briatore: Çifte Puan Akıllı Bir Fikir” için 5 yanıt

  1. Tek bir yarışın çift puan olması mantıksız. Eğlence olarak harika tabi, çok konuşulacak. Ama sezon içinde belli yarışlar çifte puanlı olabilirdi. Mesela Monako, mesela Spa.

  2. Senın tarzın cakallıklar işte…

  3. Aslında burda çifte puanı savunduğu söylenemez.Sadece Bernienin kurnazlığına dikkat çekiyor.

  4. Onur Gentas avatarı

    Briatore içinde haksızlık olan herşeyi savunabilecek yapıda bir adam. F1 in yaşadığı en büyük şans bu gibi pisliklerin temizlenmesidir.

  5. Bir işe yaramadığını anlamadı mı bu hala? Şampiyonluk normalde de son yarışa kalacaktı. F1 tarihinin en saçma kurallarından. Birşeye etki etmeden sezon bitse de kaldırılsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir