Renault, MegaFon ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

yazar:

kategori:

Renault takımı bu haftasonu Türkiye Grand Prix’sinde MegaFon ile yeni bir sponsorluk programına başlayacak. Sezon sonuna kadar devam edecek olan ortaklık Rus telekomünikasyon şirketinin Formula 1’e ilk kez dahil olmasını sağlayacak.

MegaFon ismi ve logosu Fernando Alonso ve Nelson Piquet’nin araçlarında yer alacak.


Renault patronu Briatore, “Rusya, küresel ekonomide büyüyen önemli bir pazar ve F1 için önemli. MegaFon ile olan ortaklığımız Rusya’daki F1 taraftarlarıyla iletişimizi geliştirmemize yardımcı olacak.” dedi.

MegaFon CEO’su Andrey Kraynik de, “Kuruluşundan bu yana, MegaFon sporun gelişimini daima destekledi ve futbol takımlarına ve hokey takımlarına sponsor oldu. Renault ile olan ortaklığımız MegaFon’un uluslararası alanda yeteneğibi göstermesi için bir fırsat.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. salih yildiz avatarı

    Ah nerede o mıldseven renkleri, Renoya en güzel o yakışıyordu. Bence onun gibi mavi veya turkuaz gibi bir renge sahip olan ana sponsor olsa çok iyi olur

  2. Araçta Görsek Artık Yrn ama Sanırım Pek Hemen baktınmı Görünmicek Şekilde 🙂 Sarı , Kırmızı , Turuncu , Beyaz , Yeşil , Maavi :))))

  3. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    o değilde umarım ana sponsor adam gibi renklere sahip olur zira ing nin renkleri berbat.Gerçi buseneki R29un desenleri daha iyi ama genede çok renk olunca kötü duruyor. Ya tek kırmızı olsun ya da siyah renk.Sarının yanına yakışacak renkler bunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir