Alonso: “Küçük Takımlar F1 İçin Çok Önemliler”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso küçük takımların Formula 1’de çok önemli bir yere sahip olduklarını düşünüyor.

Özellikle son haftalarda Caterham ve Marussia takımlarının yaşadıkları ekonomik sorunlarla birlikte küçük takımların varlığı basında oldukça yer buldu.

Kimileri küçük takımların öneminden bahsederken Bernie Ecclestone gibi önemli isimler çok önemli olmadıklarını söylüyorlar.

Formula 1’e girdiği dönemde, o dönemin en küçük takımı Minardi’de yarışan Alonso “Ben Minardi gibi küçük bir takımda spora girdim. Her sürücü muhtemelen küçük takımlar sayesinde spora girmiştir.”

“Spordaki herkese ihtiyacımız var. Formula 1’de daha fazla takım olması spora yardım edecektir.”

“Umarım bir çözüm buluruz. Tam olarak sorunları ya da potansiyel çözümleri bilmiyorum ancak herkes çözüm bulmaya çalışıyor. Spor için en iyisini yapacaklarından eminim ve onları destekleyeceğim.” dedi.

Büyük takımların 3. aracı piste çıkarması fikri için Alonso “Bu nasıl olur bilmiyorum çünkü daha önce hiç olmamıştı.”

“Bu olursa muhtemelen en iyi çözüm olduğunu düşündükleri için olur. Ancak bu konuda çok pek bir şey söyleyemem çünkü oldukça yeni bir şey. En iyi çözüm mü yoksa değil mi bilmiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Küçük Takımlar F1 İçin Çok Önemliler”” için bir yanıt

  1. …Formula 1’e girdiği dönemde, o dönemin en küçük takımı Minardi’de yarışan Alonso “Ben Minardi gibi küçük bir takımda spora girdim. Her sürücü muhtemelen küçük takımlar sayesinde spora girmiştir.”…

    Fazlasına gerek yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir