Rosberg: Şampiyonluk İçin İyi Bir Şansım Var

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Nico Rosberg, Abu Dhabi GP’sinde 2014 Dünya Şampiyonu olacağına olan inancının tam olduğunu söyledi.

Alman pilot uzun süre lider götürdüğü şampiyonayı Hamilton’ın üst üste kazandığı yarışların ardından takım arkadaşına kaptırmıştı.

Brezilya’da kazanan ve şampiyonluk için daha umutlu olan Alman pilot şampiyonluğa olan inancının tam olduğunu söylüyor.

“Austin’deki hayal kırıklığından sonra Brezilya benim için yeniden yükselme yoluydu. Hafta sonunun başından itibaren kontrollüydüm ve Teksas’tan çıkardığım dersler bana büyük bir katkı sağladı. Lewis güçlü bir yarış çıkarttı ve onu arkamda tutmayı başardım”

“Fark Brezilya’da olduğundan daha küçük ve kesinlikle Abu Dhabi’de şampiyonluk için şansım olacak. Bu kolay olmayacak. Ama ben tam bir saldırı modunda olacağım. Her yarışta olduğu gibi”

“Şampiyonluk için ilk kez yarışmama rağmen oldukça rahat hissediyorum.”

“Sezon boyunca inanılmaz anlar oldu. Ancak ekibimiz hep arkamızdaydı ve harika bir iş yaptı. Onlar bize rekabet etmemiz için eşit bir fırsat sağladı. Bu takımdaki herkes için harika bir yıl oldu”

“Çifte puan ile kazansam da kaybetsem de bu yıl yaptıklarımdan gurur duyacağım. Bu yarış korkmadan süreceğim. Oraya büyük bir inançla gidiyorum. Bayrak düşene kadar hiçbirşey bitmeyecek!”


Yorumlar

“Rosberg: Şampiyonluk İçin İyi Bir Şansım Var” için 13 yanıt

  1. 7 kez istatistik şampiyonu olmus Schumacher’i ezen bir isim Rosberg. Tabiki artık zaten bildiğiimiz harika pilotluğunu kağıt üzerinde de göstermesi lazım.

    1. Hamilton da onu geçtiğine göre Rosberg’e ne diyeceğiz? Schumacher’den iyi, Hamilton’dan kötü, Karthikeyan’dan uzun, Chilton’dan esmer…

      1. Daha belli değil yarıştan sonra görüşelim.

        1. Rosbergçi bey üye olmuşsunuz trf1 e…hoşgeldiniz aramıza…Bizde sizin gibi bilgi sahibi arkadaşların bizi bilgilendirmesini umuyoruz f1 le ilgili..

          1. Sağolasın kardeşim. Öyle olacak sen hiç merak etme.

  2. İşte gerçek kral. Bazıları gibi ne kavga eder. Ne küser sadece işine bakar.F1’in Schumacher Senna Prost ve Alonso’dan sonra gördüğü en büyük pilot.

  3. şimdi hamiltoncular kılıf bulmuşlar şampiyon olamadımı komplo … şampiyon oldumu hamilton iyi pilot vay ne komplocu millet olmuşuz .. madem hamilton çok üstün bir pilot arkadaş neden kafa kafa geldi rosberg,le … sorun yaşamadığı her yarışı kazanması lazımdı değilmi bu araçla çoktan şampiyon olması lazımdı bu üstün yetenek arkadaş … şampiyon olamazsa hazır olur komplo teorilerine … şunu söyleyim 2008 final yarışı gibi yarışışırsa unutsun şampiyonluğu

    1. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      Hayırlısı be gülüm 🙂

    2. avusturalyada polden basladı ve bıraktı. sonraki 4 yarısı kazandı monacoda yapılan pislik belli, kanadada lider giderken sorun yaşadı avusturyada yarısa 9. sıradan başladı ingilterede kazandı almanya ve macaristanda problem yaşamasına rağmen podyuma cıktı, belçikada lastiği kasten patlatıldı. sonraki yarışların tamamını kazandı. brezilyadada takımın 1 tur geç pite alması zorlayan pilota hata yaptırdı kimse kusura bakmasın hamilton brezlyada amerikada rosbergden kac gömlek üstün oldugunu gösterddi. mercedese rağmen şampiyon olacak olmazsa elbette komplo diyeceğiz çünkü çok fazla sorun yaşadı ve takım rosberge arka cıktı hep.

      1. bir +1 benden …

  4. mercedesten veya rosbergten bir pislik bekliyorum açıkçası spada yarışta yaptığı gibi yada monacoda sıralamalarda yaptığı gibi herşey adil olduğunda ham hep 1 adım önde brezilyaya gelince ham hep kovaladı o spin olmasaydı zaten geçmişti ama ondan sonra da ham pek zorlamadı ve olası puan kaybından korktu ham şampiyonluk garanti olsaydı veya ros garantileseydi ham brezilyada yarış dışı kalma pahasına da olsa gaçiş denemesi yapardı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir