Wolff: Şampiyonluğu Kaybedenin Gelecekte Bir Şansı Daha Olacak

yazar:

kategori:

Toto Wolff şampiyonluğu kaybeden sürücünün önümüzdeki yıl da bu şansa sahip olacağı konusunda emin.

“Elbette birisi için acı bir hayal kırıklığı olurken diğeri için harika bir durum olacak. Ancak ikisinin de önlerinde uzun bir kariyer var ve kendilerini kanıtladılar.”

“Geçmişte Lauda ve Prost’un 1984’teki harika savaşlarına bakmalısınız. Bu Niki’nin son şampiyonluğu değildi, Prost yenildi, ancak emekli olmadan önce dört şampiyonluk aldı. Üst düzey bir sürücü her zaman fırsatları değerlendirebilir ve bu çocukların ikisi de kendilerinin üst düzey olduklarını kanıtladılar.”

“Lewis ve Nico arasındaki bu harika yılın doğru şekilde sonuçlandırılması bize kalmış durumda. Pistte saf şekilde şampiyonluğu sağlamalıyız. Sporda böylesi fantastik bir final olması harika ve Formula 1’deki harika sezonlardan birisi yaşandı.”

“Abu Dhabi’deki yarışı izlemek için sabırsızlanıyorum ve evdekilerin de aynı şeyi hissettiğinden eminim. İyi olan kazansın!”

 


Yorumlar

“Wolff: Şampiyonluğu Kaybedenin Gelecekte Bir Şansı Daha Olacak” için 18 yanıt

  1. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Şu bir gerçek ki; Mercedes, McLaren’in 2007 yılındakinin aksine bu yılı pilotları arasında çok iyi yönetti. Zaman zaman ortam gerilse de, Mercedes ortamı sakinleştirmeyi başardı ve iplerin kopmasına mani oldu.

    Tabii bunda pilotlarının da ne olursa olsun birbirlerine olan yaklaşımın da payı var.

    McLaren pilotları 2007’de Özellikle Macaristan’dan sonra birbirlerini görmeye tahammül bile edemiyorlardı.

    Mercedes’i bu konuda tebrik etmemek imkansız.

    1. bizde inandık şimdi son yarış hamilton nerdeyse saldıracaktı rosberge … sorun hamiltonda mızmız kazanırsa ne ala kaybederse rosberg ve takımdan kötüsü yok .. mercedes ve rosberg gayet uysal.. uysal olmayan hamilton çok konuşuyor şampiyonluğu kaybederse gitme ihtimali bile var … belkide alonso bunun netleşmesini bekliyor

  2. Eğer bir ariza veya anormal bir durum olmadığı sürece hamilton şampiyon bu araç her türlü ikinci olur

  3. Adam ikisi de üst sınıf pilotlar, ilerleyen senelerde şampiyon olabilecek adamlar demiş. Anlayan yok.

  4. Vettelin şampiyon olduğu sezonlar cokmu güzeldi. ben bu sene sadece mercedesi tuttugum için demiyorum ama diğer takımlarda bişey yapmadı redbull toparlandı ama diğerleri bişey yapmadı ki ferrari ve mclaren motoru renaulttan daha kötü değildi. Riccardoyu izlemekden zevk almadınız mı. ingilterede vettel alonso cekişmesinden zevk almadınız mı. brezilyada saniyenin binde birine kadar aynı dereceleri yapan mercedes pilotlarından zevk almadınız mı. evet ses kötü burunlar kötü ama turbo motor fikri bence cok kötü değil 365 leri gördük daha ne olsun.

    1. Ben galibiyet için savaşılmasını istiyorum onu yapabilen tek takım olunca sıkıcı oluyor sadece bu sezon galiplerin belli olmasının yanında sesler, görüntüler kötü olunca gerçekten artık bir yere kadar tahammül edebiliyorsun Mercedes çok iyi bir araç yaptı eyvallah ama şuan Mercedesi Formula 1 den çıkarırsan galibiyet için savaşları görürsün ama Mercedes olduğu sürece podyumun son basamağı en yüksek konum olucak ve Mercedesi yakalayabilmek için yapılabilcek neredeyse hiçbir şey yok motor yasaklarından dolayı Vettel in şampiyon olduğu senelerde Aero konusunda hiçbir yasak yoktu kafası çalışan yapsaydı ama şuan durum öyle değil bana göre diğer takımlar için haksızlık bu.
      He birde turbolu ve hybrid motorları Formula 1 de ben görmek istemiyorum.

    2. dostum bu mercedesle redbul aynı değil bi kere … redbul sadece virajlarda hızlıydı düzlük hızı en kötü takımdı sadece aerodinamik olarak iyiydi başka bişe yoktu … bu mercedes viraj hız düzlük herşey var … vettelli karalamak serbest sallayın gitsin

  5. 2002 2004 2009 2011 2013 en kötü yıllar rekabetin olmadığı tek pilotun götürdüğü yıllar. 2014’te hiç olmazsa 2 pilot çekişiyor. diğerlerinde işi tek pilot götürüyodu.

    1. Hatta 2001

    2. sallıyorsun biraz 1992 1993 1996 1997 1998 1999 yıllarınıda seyret bak rekabet nasıl oluyormuş …yavaş arabadan eksra yarım saniye nasıl çıkarılıyormuş anlarsın .. bu sene ne izledik sadece mercedes … geçen dört seneden ne farkı vardı bu senenin vettel 40 puan geriden gelip şampiyon oldu sallama bu kadar .. bu mercedes vettelde olsun rosbergede hamiltonada plaka okuturdu bu kadar sallıyorsunuz

  6. Rezalet bir sezon olduğu açık kimse itiraz etmesin.Brawn şampiyon olduğunda bile daha fazla heyecan vardı.Kimse yok senin tuttuğun takım kötü yok şu,yok bu demesin.Komik oluyorlar.

  7. Bir alman takımın da tabiki alman şampiyon olmalı. Bu bir gelenektir. Ve bu geleneğin sürdürülmesi için herşeyin yapılması lazım. Wolff gerekirse test pilotunu yarıştır Hamilton yerine

  8. şampiyonluğu kazanan hamilton olursa gelecek sene rosberg’e şans vermiyorum.

  9. Harika sezon sadece Mercedes için yaşandı ama sadece istatiksel olarak ne ses vardı ne adam akıllı kapışma 2 pilotunuz bile sadece 1 ya da 2 yarış bir çekişme yaşadı oda benim hatırladığım Bahreyn başka da çok çekişme hatırlamıyorum ama benim izlediğim en rezil sezondu hele şu benzin tasarrufu olayı, ses , iğrenç burunlar araçlar resmen boynu bükük duruyor seneye burunları düzelteceklermiş ulan Ferrariyle Mercedesin burnu çok mu güzel diyecek bir şey bulamıyorum artık çünkü sürekli aynı şeyleri yazıyorum çoğu kişide aynı şeyleri yazıyor keşke taraftarların sözlerine bakılarak bir şeyler yapsalar.

    1. sen rezillik görmemişsin. kendi tuttuğu takım kötü olunca kötü sezon klasik türk kafası

      1. Benim kafama laf etmişsin ama beğenmediğin bir yorum gördüğünde hemen bu damgayı yapıştıran
        diyecek kelime bulamamış karşısındaki adamı ezmeye çalışan vasıfsız bir insan figürü çizdin gözümde.
        Bu sezonda izleyici olarak zevklerini tatmin ettiysen bana göre zevksiz birisin.
        Ayrıca sadece Newey in yaptığı işlere hayranım özel bir takıma merakım yok.

  10. Niye bır sansı daha var?Bu sene haralop şaralop şampiyon yapıcaksınız nıco yu,seneye ham da sampıyon yapılıp amortı ıkramıyesı mı verılmıs olacak??

    1. Belki adamin bir bildigi vardir.Belki gozdagi veriyordur.Sampiyonluk bizim diyor gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir