Rosberg "Mclaren'e Geçiş Mümkün"

yazar:

kategori:

Son günlerde çıkan Rosberg-Mclaren söylentilerinin ardından Nico Rosberg sonunda gelecek sene Mercedes motorlu bir araçta yarışabileceğini kabul etti.

23 yaşındaki Alman pilot, Independent gazetesine yaptığı açıklamada “Mclaren harika bir takım ve Lewis ile uzun zamandan bu yana tanışıyoruz ve evet o takım arkadaşım olabilir.”

“Ona kıyasla nasıl olduğumu ve onun neler yapabildiklerini görmek güzel. Lewis’e karşı olmaktan çekinmem.” dedi.

Rosberg 2006’dan bu yana Williams ile yarışıyor ve bu sene sonunda anlaşması sona eriyor.

Rosberg “Williams benim için büyük bir opsiyon ve görüşmeler devam ediyor.” dedi.


Yorumlar

  1. rosberg adına sevindirici bir haber..mclaren gibi köklü ve güçlü bir takımda kaliteli bir pilot pekala başarı elde edebilir.

  2. mert merter avatarı

    Bir Alman pilot istiyordu mercedes insallah olur

  3. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ben kovalainen gibi rosberg le 2005 te kafa kafa ya yarışmış bir pilotun aynı şey 2006 da piquet içinde geçerli (lewis sezonun ikinci yarısında yarış kazanamamıştı ve sezon başında kazandığı 5 yarışla açtığı farkı monza da son yarışta kaybetmek üzereydi-piquet muthiş dönmüştü) f1 e gelince sanki ilk defa yarışıyormuşçasına hatalar yada kötü performanslar sergilemelerini anlamıyorum,anlamakta istemiyorum.f1 de kötü pilot yoktur sadece daha iyiler vardır.ama bir fin olmasından dolayı heikki yi hem severim,hemde daha iyi performans beklerim(dim.rosberg diyince ise aklıma sadece 2006 bahreyn deki performansı geliyor.birde bu seneki antreman turları.

  4. Hayırlı olsun o zaman 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir