2010 Abu Dhabi GP: Alonso’nun Petrov’a Tepkisi


Yorumlar

“2010 Abu Dhabi GP: Alonso’nun Petrov’a Tepkisi” için 25 yanıt

  1. Bir de çok iyi bir şey yapmış gibi sırıtıyor.

    1. Kötü bir şey mi yaptı?

      1. Düşünsene, Alonso Petrov’u geçseydi, şampiyonluk için hangi sıra yetiyordu hatırlamıyorum, yeten sıraya çıksaydı ve şampiyon olsaydı, kafamız geçen senelerde daha rahat olmaz mıydı 🙂

    2. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      Güzel resimmiş 😀

  2. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
    Alonso.Diaz #ForzaJules

    Alonso’ya *** atmaya calisanlar Kubica-Hamilton mucadelesine bakabilir. Alonso’nun hareketi uzerinde durulacak bir konu da degildir. Ayni durum da kim olsa benzer bir tepki gosterir.

    1. iyide hamilton yarisi 2. bitirmis demek ki kubica yi gecmis.kusura bakma ama alonsoy u kayiracagim diye ne yazacaginizi sasirmissiniz

      1. Kubica pit stop yaptıgı için Lewis geçmişti yoksa geçmesi pek mümkün gözükmüyordu. malum hem kullandıkları yeni motor’dan hemde F-kanal’dan dolayı.

        1. alonso cu arkadaslarin her zaman dedii gibi onemli olan sonuc onu belirtmek istedim.Kubica gibi kaliteli bir pilot un f1 olmayisi uzucu.ama kaza iste bilemessin kimin nezaman basina gelecegini

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    herkes rahadına baksında gridde şampiyonluğu hak eden iki isim var.Alonso ve Hamilton gerisini bilmem

  4. Soda iç Alonso iyi gelir..

    1. royalcan damlar şimdi..soda işine o bakıyor diyolla…

  5. O sene renault f kanalını çok iyi kullanıyordu ve renault motorda guncelleme yapmıştı ve o haftasonu düzlükte en hızlı arac renault motorlulardı. Geçmesi imkansızdı abudhabide hiç geçiş olmuyor zaten drs olmasa hiç geçiş olmaz ..

  6. Alonso`nun anlamsiz el kol haraketleri bir yana; Petrov`un “Ne kiziyon oglum yaristik iste” diyip sonrasinda da dayanamayip direksiyonu hafif ustune kirarak sol eliyle “yuru git len adami hasta etme” diyisi ve Alonso`nun uzamasi koparmisti beni 🙂 Komik insanlar bu ruslar 🙂

  7. gülermisin ağlarmısın hem adamı geçeme hem el kol hareketi yap iyi petrov arabadan aşağı inip saldırmamış alonso.ya

  8. Ummadık taş baş yarar. Son yarışı hatırlıyorum da Renault’un fabrika takımlarında ki pilotları 8 motor haklarının sonuncusunu burada kullanmışlardı. Diğerlerinde ise hiç yeni motor kalmamıştı. Aynısını 2011 de Red Bull ile başardık 2010 da iyi değildik fabrika takımın da motor dayanıklılığında.

    Ayrıca R30’un çok yavaş bir araba olduğunu düşünmüyorum Kubica tecrübesi ile maksimumu verirken Petrov saç baş yolduruyordu ama son yarışta hepsini unutturmuştu. Pit yolunda Red Bull Renault mekanikerlerinin good job Vitaly demelerini asla unutmam.

    Bir de işin 39 Tur boyunca Alonso’cu arkadaşlar kızmasınlar ama altın sarısı renginde ki Renault yazısını görmesi hoşuma gitmişti 🙂

    1. 39 Tur boyunca

      DRS bu yüzden geldi zaten 🙂

      1. Unutulmamalı ki abi F Duct sistemi vardı 2010 da da 🙂

        1. F-duck’ta en azından her iki pilot ta avantaj sağlıyordu, birbirini dengeliyordu. DRS’de arkadan gelen avantajlı, öndekinin hiç şansı yok. Resmen eşitsizlik.

  9. 2010 yılında f kanalını en iyi kullanan takımlarındandı renault

  10. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Birşeyler olmak için milletin bi taraflarını yalamak gerekiyorsa çöpçü olurum daha iyi demiş bir adam demek ki Petrov.. Bu da alttaki arkadaşa cevap olarak gelsin..

    Ama Alonso haklıdır tabi her zaman. Geçmeyi beceremeyip geçemediği pilota yarış sonu el kol hareketi yapıp laf etse de haklıdır.

  11. Bu Petrov gibileri işte böyle gelip geçicidir. Böyle yaparak birşeyler kazanacağını sanmıştı. Ama Rusya’da oduncu oldu. 🙂

    1. Petrov: “Alonso’nun Hareketleri Eğitimsizlikten Kaynaklanıyor”

      En azından okumuş oduncu oldu 🙂 Böyle yaparak derken hatasız sürmekten ve altındaki dozer Renault ile Ferrari’ye geçilmemekten bahsediyorsun sanırım.

      1. Oduncu mu?? 😀 😀 amma guldum hee..

        1. Şu fotoğrafının geyiğini yapıyoruz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir