Force India Aracında Aero Hatası Bulmuş ve Düzeltmiş

yazar:

kategori:

Force India aracında bulduğu ve düzelttiği aerodinamik bir hatanın ardından son yarışta McLaren ile savaşmaya hazır olduğunu söyledi.

Takım McLaren’ın 34 puan arkasında altıncı sırada. Force India buldukları bu gelişim ile birlikte McLaren’dan beşinciliği geri alabileceklerine inanıyor.

Takım patronu Bob Fernley: “Sezon ortasında yanlış bir yönde ilerledik ve bunu son yarışta farkettik. Şimdi doğru yönde ilerliyoruz ve bu 2015 aracımızı da ileriye taşımamızı sağladı. Bu hata yüzünden bir adım geride kaldık.”

Fernley hatanın nerede olduğunu söylemedi, ancak düzeltilmiş aracın çifte puanlı Abu Dhabi GP’sinde pistte olacağını söyledi.


Yorumlar

“Force India Aracında Aero Hatası Bulmuş ve Düzeltmiş” için 7 yanıt

  1. geç olmadı mı?

  2. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Ne kadar farkedecek merak ettim.

  3. Birşeyleri yanlış ölçmüş olmalılar. Keşke önceden farketselerdi. Güçlü olmalarını ve pastadan daha fazla pay almalarını isterdim.

  4. Bunların da derdi McLaren. Sergio bir yandan takım bir yandan neyin hırsı ise bu 🙂

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Mazur gör. McLaren 2 yıl duraklama döneminde geride kalınca kendilerini nimetten saydılar. Seneye tur yerlerken görürler McLaren’i. 😀

  5. ne gıbı aero hatası acaba

  6. acaba mercedes motordan bişeyler fısıldamış olabilir mi mclarene kızıp ? yazılım felan gibi bişeyler olabilir … son yarışta aeroda hata bulup düzeltmişler 😀 biraz komik değil mi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir