Raikkonen Starttan Çekiniyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, bugünkü sıralamalarda kendisinden hafif olan takım arkadaşı Felipe Massa’yı geçerek 6.lığı kazanmasına rağmen yarınki start için çok rahat değil.

Raikkonen “Sıralamalarda aracım antrenmanlara göre daha iyyidi ancak hafif yakıt yüküyle bile en iyiden biraz yavaş kaldık.”

“Tüm hafta sonu boyunca lastikleri ilk turda en iyi hale getirmekte zorlandık. Yarın kesinlikle pistin kirli tarafından kalkmak kolay olmayacak, özellikle de böylesine  nadir kullanılan bir pistte. Çünkü yarış çizgisi dışında yol tutuşu nerdeyse yok.”

“Son zamanlarda gelişim gösterdik ancak diğerleri de gelişim gösterdi ve bu hep oluyor.” dedi.

Takım patronu Stefano Domenicali “Makul bir sıralama oldu ancak beklentilerimizi tam olarak alamadık. Gün boyunca gördüklerimize göre özellikle Q3’te potansiyelimizi tam olarak kullanamadık. Bununla birlikte zor ve herşeye açık bir yarış olacak; stratejimiz iyi ve iyi sonuç almak için bunu değerlendirmeye çalışacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    2007 de kımı temız taraftan 3.kalkmıs startta 2.lıge cıkmıstı.2008 de ıse kırlı taraftan 4.kalkmıs sratta ılk vıraja 2 sıra kaybederek alonso ve kubıca ya gelılmıs 6.olmustu.kımı ye kırlı taraf yaramıyor.ama yarıs ıcınde pıstınde gecıse elverıslı olması ıle en azından trulı yı gecebılecegını dusunuyorum.brawn ları gecmek cok zor olacak.bekleyıp gorecegız bakalım.kımı ıcın hayırlısı olur ınsallah.

  2. Olumsuzluklara rağmen ben yinede kimi'ye güveniyorum,inş rai yarın beklediğinden iyi bir start alır ve iyi bir strateji ile önlere tırmanır..

  3. Yavuz Balcı avatarı

    yarın ilk virajda araçlar birbirine girer demedi demeyin.sezonun en heyecanlı yarışını izleyeceğiz.

    yarışın sürprizini Weber den bekliyorum.

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Start COk heyecan verici olacak vettel yerını button kaptırabilir

  5. Kadir YILMAZ avatarı

    Çok zor ama başarırsan sadece sen başarırsın.

  6. kimi iceman avatarı

    iyi seyler yapcana inanıyorum kımı bence startta yer kazanacaksındır trullıyı gecebılırsın ıceman trullıye toz yuttur adamım

  7. raşit özkal avatarı
    raşit özkal

    gider bu yumuşak hamuru ilk turlarda kullanır pilotlar uğrassın massa bide diyor araça yük binince denge bozuldu diyor (acaba bunlar antreman turlarında ne yaptı hiçmi ağır gönderip denemedilermi) senin stratejin iyi olsa ne yazar sayın dominecale balık baştan kokarrrrrr……ama inanıyorum ki massa ve rai elinden gelenin en iyisni yapacaklardır

  8. aynen raşit benim de dikkatimi çekti orası. domenicali iyi bir stratejimiz var dediyse yarın yine bizim yarış kabus olacak heralde :))

  9. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    olsun be kimi. ne yapalım.umut kalmadı artık.

  10. raşit özkal avatarı
    raşit özkal

    strateji iyimiş keh keh keh Q3-Q2 de sen pilotları pistte sert hamur ile gönder Q3 te yumuşak hamura geç senin stratejin daha baştan kokmaya başladı be dominecale……………..

  11. Tolga Soydan avatarı

    startı alır almaz hemen sağa geçmelisn.hemen kersi kullan ve sağ tarafa geç 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir