Piquet Söylentileri Tekrar Alevlendi

yazar:

kategori:

Nelson Piquet’in bugünkü sıralamalarda yaptığı hata ve Q1’de elenmesinin ardından geleceği hakkında söylentiler tekrar alevlendi.

İstanbul padoğunda çıkan söylentilere göre Nelson Piquet’e kendisinin kanıtlaması için bir tarih verildi ve bu tarih Macaristan GP.

Piquet “Eleştiriler her zaman olacak bu yüzden beni endişelendiren bir şey yok: bu beni ne hızlandıracak ne de yavaşlatacak.”

“Son 2 senede çok zor zamanlardan geçtim. Zor bir takım, takım patronu ve gelecekte bana çok yardımı olacak takım arkadaşına sahibim.”

“Daha rahat olduğum, daha fazla deneyimli olduğum ve Renault’un daha iyi olacağı günlerin geleceğinden eminim.” dedi.

Nelson Piquet’in yerine takımın test pilotu Romain Grosjean’ın geçeceği söylentiler arasında.


Yorumlar

  1. Hakan Kozuva avatarı

    Bu sezon buna katlanıp seneye Sutil diye düşünüyorum.. Zaten bu sene bitti takımlar için bir an önce seneye çalışmaya başlasalar bari (:

  2. Grosjean deyip duruyorsunuz ama oda aynısını yaparsa? piquet kötü bir pilot değil alonso'nun bile zorlandığı bir araçta bu çocuğa bu kadar ağır eleştiriler savurmanız çok saçma bence evet 2 sene geçirmiş olabilir ama Renault 2005veya2006'daki gibi araba yapmıyor buda bir gerçek takıma 2.bir alonso gelmesi de ayrı bir olay olur… Alonso'nun yanına 2.bir pilot gerek piquet bu işi sessizce itirazsızca yapıyor…

  3. Nelson giderse, ki kesin gönderilecek, yerine Grosjean'ın gelmesini pek istemem. Bunu daha önce de çok söyledim. Grosjean kaliteli bir pilot olabilir, mükemmel olabilir. Ama yine de bir çaylak, F1e alışmasını bekleyene kadar yine bir zaman geçecek.

    Onun yerine kısa yoldan giderek, Takuma Sato gibi en azından F1i bilen, gerektiğinde kendini kasan ve iyi bir araba verildiğinde kendine podyuma çıkan bir pilot bulmalı Renault.

  4. Ya bırakın ! Renault çok tuttu bunu çok zaman verdi. Kesinlikle yollanmalı bu adam!

  5. MagicAlonso avatarı

    bence suç sadece piquet de değil çünkü bu çocuk gerçekten bukadar yavaş ve beceriksiz değil bence reno şuan gerçekten çok kötü bir araç sürülmesi çok zor piguet de tecrübesizlikle bu kötü araçta kendisini gösteremedi.Alonso yeteneği ve tecrübesiyle bu zorlukların üstesinden gelip kendinden bişeyler katıyor ama piquetden böyle bişey beklemek zor.birde başarısızlıklar arttıkça bu ondaki baskıyı arttırıyor ve daha fazla hata yapmaya itiyor.keşke iyi bir araçta neler yapabileceğini görebilseydik.ama bende grosjean ın biran önce F1 e gelmesini istiyorum.gerçi oda çok sabırsız ve fazlasıyla hata yapıyor ama bir okadarda hızlı ve cesur

  6. elif çivici avatarı

    ya gp2 de umut vadeden bi gençlikti piquet..insan sana verilen 25 yarrış hakkının taş catlasa 2-3 ünde iyi yorum yapmışızdır..seni cok savunduk düzelir diye…ama artık şanssızlık mı yoksa başka bişey mi bilemiyorum ama artıık yeter piquet tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..

  7. Tolga Soydan avatarı

    2 sene hiç iyi yarışı yok.almanyada podyuma çkmıştı ama şansla

  8. Eğer bu sezonun sonunda piquet yollanacaksa gerçekten yerine Grosjean ı oturtmak lazım bu sezondan, ne kadar acemi olursa olsun, Renault için piquet var yada yok farketmiyo, bari Grosjean tecrübe kazansın

  9. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    25-0 ben artık bişey demicem piquet.tamam alonso bu ama.25-0 yuh artık.

  10. Tolga Soydan avatarı

    gerçekten bitirdi kendini. malesef

  11. Çok biLe durdun yaa 🙂 Senenin Temelini Şimdiden atmak Lazım Romain'i En Erken Biçimde Kokpite Oturtmak lazım 🙂

  12. bu sezonun sonuna kadar dayansan iyi be. gidicen olm burdan sen, barinamazsin daha burada 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir