Vettel: Henüz Tüm Sorulara Cevap Veremem

yazar:

kategori:

Red Bull’dan Sebastian Vettel, henüz tüm sorulara verebilecek bir cevabının olmadığını söyledi.

Red Bull’dan ayrılan Vettel’in gelecek sezon için Ferrari’de yarışacağı düşünülüyor.

Ancak ne Ferrari ne de Vettel bu konuyu henüz resmi olarak doğrulamadı.

Öte yandan Sebastian Vettel, henüz tüm sorulara cevap vermesinin mümkün olmadığını söylüyor.

Vettel “Geleceğim hakkında herhangi birşey söyleyemem. Tabi ki pek çok soruya cevap verememek biraz sinir bozucu”

“Ama inanıyorum ki yakında herşey açığa kavuşacak. Gereken sabrı göstermeli ve duyurunun yapılmasını beklemeliyiz” dedi.


Yorumlar

“Vettel: Henüz Tüm Sorulara Cevap Veremem” için 14 yanıt

  1. OUTLAW RIDER™ avatarı
    OUTLAW RIDER™

    4 suni şampiyonluğu olan zavallı pilot vettel bu sene ortada kalacak
    alonso nun ferrari ile devam eden bir kontratı var
    Alonso ben kalıyorum dediği anda vettel hakettiği şekilde takım bulamayıp ortada kalacak
    3 haftadır söylentiler çıktığından beri söylemeyeyim diyordum dayanamadım
    >:)

  2. Adamlar resmen köşe kapmaca oynuyorlar.

  3. Yahu gecenlerde bır haber yokmuydu;haberde vettel ferrarı pılotuyum dıyordu…

  4. Alonso başka bir takıma geçmezse resmen kovulmuş olacak. Bu hem Alonso açısından kendi imajını zedeleyeceği için hem de Ferrari’yi gereksiz sıkıntıya sokacağı için iki tarafında tercih etmediği bir yol.

    Ferrari için ikinci seçenek, zorda kalırsa kovirim ula diyecek.. Bunu Alonso zaten göze alamayacak.. En azından şahsen hiç sanmıyorum.. O yüzden de Alonso kendi bırakmış gibi (resmiyette zaten öyle olacak) çekip gidecek. (ne kadar kalmak istese de…)

    Ayrıca Alonso’nun ayrılmış olması tifosiler arasında da Alonso’nun imajını zedeleyecek Ferrari’yi değil. Muhtemelen ayrıldıktan sonra da takımla ilgili zehir zemberek açıklamaları gelir zamanla.. Alışkınız..

    Sonuçta Ferrari er yada geç kazanan bir araç üretecek ve kazanacak. Rai olsun, Vet olsun başkası olsun farketmez. Tifosiler Alonso’yu değil Ferrari’yi izlemeye gidecek piste.. Yıllar geçtikçe Ferrari coşkusu inişli çıkışlı devam edecek ama Alonso sadece silik bir anı, Ferrari’yi terkeden adam olarak kalacak..

    Mevzu budur başka bir şey olamaz..

    1. Onur Gentas avatarı

      Ben katılmıyorum. Terkedenler her zaman kovulanlardan daha fazla hatırlanır. İlerde umarım Ferrari fanları Alonso’yu mumla aramaz ki ben arayacaklarına inanıyorum kadroya bakınca.

      1. Alonso’nun kaderim Ferrari’nin elinde, istediğim yere giderim gibi açıklamaları, Ferrari’nin Alonso’yla çalışmak istiyoruz gibi açıklamalar yapmaması, hiçbir çalışan markadan üstün değildir gibi açıklamalar yapmaları bir bütün olarak benim senaryomun doğruluğuna işaret ediyor. İki tarafın da handikapları var ama sonuç çoktan belli gibi görünüyor. Alonso gidecek ve buna tam anlamıyla kendisi karar vermiş olmayacak. Biraz zorlama bir durum var yani. Şan şöhret para başarı hepsi birden işin içinde.. Alonso için gitsem ayrı dert kalsam ayrı dert durumu var, Ferrari için “kendisi giderse daha iyi olur tabi” gibi bir durum var.

        Ferrari 1-2 yıl içinde en azından birkaç yarış liderliğe oynayacak araç yapsın, kadroda isterse Perez olsun farketmez, yakalanan heyecan, taraftara birçok şeyi unutturur.. Kovulanlarla terkedenlerin hatırlanması yarattıkları imajla doğru orantılıdır bence. Şampiyonu kovmakla şampiyon olmayanın terketmesi mi? Evet, kesinlikle aynı olamaz..

        1. davut ddeniz avatarı

          turbo motorlar oldugu sürece ferrari asla mecedesi geçemez hatta daha geri gidecek seneye düzenli tur yerse hiç şaşırmam

      2. Gecen bır demecte vettel,ferrarı pılotuyum dememısmıydı yahu???

        1. demeç değil bir anket gibi bişey mi yapılmış neyse vettel kendisi için ferrari pilotu yazmış…

    2. Ferrarı fanı oldugunu bılmıyordum.

      1. Nıcoyu ferrarıde gormen ımkansız…Nıco mercedesten sonra erken emeklı olur..olmazsa en fazla mclarene gecer…

  5. Bence hersey Alonsonun Mercedese geçmek istemesiyle alakali,eger Hamilton yaris disi kalirsa herhangi bir ariza ya da sabotaj diye yorumlanacak bir durumda Hamiltonun Mclarene geçebilecegi dusunuluyor Alonso ve bizim tarafimizdan,o zamanda Alonso Mercedese geçebilecegini dusunuyor,ayrica Ferrari ile Alonso arasindaki anlasmaya gorede ilk once Alonsonun ayrildigini açiklayacagi soyleniyor,bu nedenlede Vettel ve Ferrari çok istedikleri halde Vettelin Ferraride gelecek yildan itibaren yarisacagini açiklayamiyorlar…

    1. “alonso kovuldu” diyen tipler ferrari “alonso’nun başka takıma geçmeden ferrari’nin bir sürücüyü açıklamaması” anlaşmasına neden uyuyor bunun cevabını verebiliyorlar mı merak ediyorum. 🙂 kovduğun adamın anlaşmaları zaten çöptedir. anlaştığın pilotu rahat rahat açıklarsın.

      1. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
        Alonso.Diaz #ForzaJules

        2009’da ki gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir