Bianchi Artık Yapay Komada Değil, Fransa’ya Götürüldü!

yazar:

kategori: ,

Japonya GP’sinde kurtarma aracına çarparak başında ciddi yaralanan Jules Bianchi’nin yapay komadan çıkarıldığı açıklandı.

Bianchi, ambulans uçak ile Japonya Mia’daki hastaneden Fransa’ya götürüldü. Fransız pilotun yapay komadan çıkmasına rağmen hala bilincinin yerinde olmadığı ve durumunun kritik olduğu ifade ediliyor.

Suzuka pistindeki kazanın üzerinden yedi hafta geçti.

Bianchi’nin ailesinden yapılan açıklamada kendi kendisine nefes alabildiği belirtiliyor. Açıklamaya göre Bianchi’nin beyin fonksiyonları daha iyi bir durumdaymış.

Ailesi yaptığı açıklamada Marussia pilotunun Le Centre Hospitalier Universitaire de Nice hastanesinde tedavi görmeye devam edeceğini ve nörolojik durumunun aynı şekilde devam ettiğini açıklarken Japonya’daki ilk müdahaleyi yapan ekibe ve doktorlara teşekkürlerini iletti.


Yorumlar

“Bianchi Artık Yapay Komada Değil, Fransa’ya Götürüldü!” için 12 yanıt

  1. ScuderiaKimi avatarı

    acı bir gerçek var , o artık normal bir insanın yaşam kalitesine sahip değil ve asla olmayacak. bu ailesi ve onun için çok zor bir durum ölseydi onun için kurtuluş olacaktı. kimse bana sen ne diyorsun yauvv demesin , yada iyilik perisi kesilmesin hiçbirimiz tekerlekli sandalyede mahkum olarak başkalarının kahkahalarını yürüyüşünü yada otomobil kullanışını buna benzer şeyleri izleyerek hayatımızı devam ettirmek istemeyiz. bu genç adam buna mahkum oldu. ne uğruna? tutkusu için , tutkularımız isteklerimiz her zaman iyi sonuçlar doğurmuyor çok garip bi hayatda çok ilginç şeyler oluyor. Üzücü vicdan sızlatıcı.

    1. Kimse tekerlekli sandalyeye mahkum kalacağını falan söylemedi henüz. Normal bir insanın yaşam kalitesine sahip oladabilir olmayadabilir kimse bilemez. Ölseydi daha iyi ne demek? Senin 25 yaşında oğlun olsa ölmesini mi yaşamasını mı tercih edersin? Daha doğru düzgün bilgi akışı gelmezken insanları iyilik perisi olarak görmen de ilginç. Sen de fazla kötümsersin bence. Senin kendi hayatını da etkiler en kötüyü düşünmemelisin.

  2. Asli Atahan avatarı

    Güçlü kal Jules daha kazanacağın çok yarış var

  3. İyi haberler geliyor yavaş yavaş. Uzun sürecek.

  4. Harika bir haber. Çocukta nasıl bir yaşam enerjisi varmış. 20 saatlik Japonya- Fransa uçak yolculuğunu kaldırabiliyorsa, inşallah çok çok daha iyiye de gider. Tabii bundan sonra Formula 1 aracı kullanabilir mi ya da kullanmak ister mi bilinmez.

  5. Çok şükür jules le ılgılı resmı ve güzel bır haber aldım…Devam jules pes etmek yok…

  6. Bugün aldığım en güzel haber umarım resmidir.

    1. Onur Gentas avatarı

      Resmi. Ailesi açıklama yapmış. Güzel haber.

      1. Şimdi Serhan Acar’ın twitterından gördüm o kadar uzun menzilli bir uçuşu kaldırabilecek kadar düzeldiğine göre gerçekten iyiye gidiyor süper haber oldu bu.

  7. Çok iyi hadi Jules gözlerini açıtıgın haberini’de alalım.

  8. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Solunum cihazına bağlı olmadan nefes alıp verebiliyor diye yazmış Serhan Acar.

    1. Bu çok iyi işte. Bitkisel hayat durumu yok en azından.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir